.NET-Utvecklare till Sigma IT i Göteborg

.NET-Utvecklare till Sigma IT i Göteborg

Sigma IT söker nu fler .NET Utvecklare som vill bli en del av vårt ambitiösa .NET Consulting gruppering! Vi söker dig som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus!

Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Sökord: .NET, c#, .NET-utvecklare, .net core, Javascript, Microsoft Azure, (AWS) Amazon Web Services, agile, scrum, systemutveckling, , software development, software engineer.

Hur ser rollen ut?
I rollen som systemutvecklare på .NET gruppen inom Sigma blir du en del av en härlig samling drivna och erfarna utvecklare som tillsammans både förbättrar befintliga lösningar och tar fram helt nya med den senaste tekniken i fokus. I din roll som konsult arbetar du ute hos våra kunder men tillhör samtidigt en konsultgrupp på Sigma. Vi på .NET gruppen träffas regelbundet och har olika aktiviteter tillsammans, både för att lära oss nya saker men också för att ha roligt tillsammans. Som ett exempel så åkte vi gemensamt till ".NET Developer Days" konferensen i Warzawa i oktober 2019 som en samlad enhet!

Uppdragen varierar i både inriktning och bransch men den gemensamma nämnaren är alltid .NET i grunden. Uppdragen har fokus i såväl allt från backend, webb till fullstack och det är ditt intresse som i mångt och mycket styr vad du ska arbeta med! Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred mix av små och stora kunder i Göteborgsområdet.
Vi ser det som ett naturligt steg att på sikt utvecklas från din utvecklarroll till t.ex. arkitekt eller Scrum Master.

Din yrkesbakgrund
För denna roll söker vi dig som har några års erfarenhet inom systemutveckling med fokus på .NET plattformen och C# som programmeringsspråk. Du kan ha ditt fokus i antingen backend, webb eller fullstack, det viktiga är att du brinner för systemutveckling och att lösa problem med koden som ditt verktyg. Du har troligtvis en utbildningsbakgrund inom systemutveckling från högskola eller yrkeshögskola.

Du talar flytande engelska, svenska-kunskaper är starkt meriterande men inte ett krav.

Exempel på programmeringsspråk och tekniker som vi gärna ser att du behärskar:
  • C# / .NET
  • .NET Core
  • Microsoft SQL och andra vanliga databaser
  • TDD (Test Driven Development)
  • BDD (Behavior Driven Development)
  • Clean Code
  • Microsoft Azure eller AWS (Amazon Web Services).
  • Microservices, Docker & GIT.
Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (8 dagar kvar)