Är du vår framtida kollega på Maverick?

Är du vår framtida kollega på Maverick?

Det går bra för oss och vi växer. Är du vår framtida kollega på Maverick - game changing digital fullservicebyrå?

Vi behöver växa med ett flertal kompetenser inom bla.
  • UX/UI
  • Content writer och strateg
  • Front end developer
  • Digital projektledare (webb)
  • Copy, AD
Vi söker både Dig som vill bli vår kollega men även Dig som vill vara med i vårt nätverk av frilansare och underkonsulter.

Varmt välkommen att skicka in din spontanansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.