Team Lead / Senior Testautomatiserare till Sigma IT Consulting

Team Lead / Senior Testautomatiserare till Sigma IT Consulting

Göteborg / Gothenburg

Vi på Sigma IT Consulting söker nu en Team Lead/SCRUM-master till ett Frontend-team hos en av våra kunder och man ska också kunna jobba med testautomatisering och coachning inom testautomatisering. Vi satsar stort inom test och vi söker därför erfarna specialister som kan hjälpa våra kunder och har ett intresse av att fortsätta utvecklas genom avancerade och roliga uppdrag. Sigma erbjuder en stor bredd av konsulttjänster och du får därför möjlighet att arbeta i en spännande miljö med kompetenta kollegor.

Skicka in din ansökan idag!

Test, testare, Scrum Master, SAFe, test coach, kvalitetscoach, quality, quality assurance, quality assurance engineer, qa engineer, kvalitetssäkring, teststrategi, testplanering, testprocess, test automation, testautomation, testautomatisering, Selenium, Fitnesse, ProTractor, Cucumber, SoapUI, Selenide, RestAssured, JIRA, GIT, Docker, Sauselabs, AWS, Javascript, agilt, agila metoder, istqb, hp cq/alm, reqtest, microsoft test manager, Microsoft tfs

Hur ser rollen ut?

Vi söker en senior testautomatisör som är redo för nästa steg i karriären då vi söker en kombinerad Team Lead/testautomatisör till vår kund i fordonsbranschen. Du driver SCRUM-teamets arbete, prioriterar, resurssäkrar och samarbetar med andra SAFe-team. Dessutom arbetar du med testautomatisering i teamet samt coachar andra testare i detta arbete.

Kompetensutveckling är en viktig del av rollen. Detta innebär att du får möjlighet att gå kurser, ta relevanta certifikat samt att, om du vill, ta stort ansvar för utvecklingen i test-teamen. Kanske har du ett specialistområde som du vill föreläsa om?

Din bakgrund

Du är van vid agila metoder och vi tror att du också är Scrum Master, kanske även med erfarenhet av SAFe. Vi tror att du har ca 10 års erfarenhet i branschen och central kompetens är också testautomatisering och JavaScript.

Du har förståelse, kunskap och framförallt nyfikenhet kring olika testverktyg och testmetoder och hur de kan användas effektivt i testarbetet. Du har god förståelse för vad man kan/bör automatisera och vad man inte bör automatisera.

Det är dessutom meriterande om du har:

- Relevanta certifieringar såsom Scrum Master, SAFe.

- Erfarenhet av test inom frontend

- Selenium

- Protractor

- AWS

- Docker

- Saucelabs

Din bakgrund är:

- Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller motsvarande relevant akademisk examen.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Veronica Johannesen på veronica.johannesen@sigma.se.

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Veronica Johannesen
Telefon 0702586603
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov (25 dagar kvar)