Systemutvecklare C# / C++, R&D till Sigma IT Consulting

Systemutvecklare C# / C++, R&D till Sigma IT Consulting

Vi på Sigma IT Consulting söker nu mjukvaruutvecklare inom R&D.

Du som brinner för komplexa systemutvecklingsprojekt, avancerade tekniska produkter och problemlösning kommer att trivas hos oss. Du är bra på att skriva robust kod som skapar lösningar och på att använda det mest lämpliga programmeringsspråket för att komma framåt.

Vi ger dig möjligheter till kompetensutveckling och karriärmöjligheter kombinerat med intressanta uppdrag tillsammans med andra utvecklare. Kanske har du ett specialområde som du vill ansvara för och dela kunskap inom? Skicka in din ansökan redan idag!

Hur ser rollen ut?

Sigmas team inom R&D i Göteborg växer och vi utökar med både inhouse- och konsultuppdrag. Vi fokuserar på agil mjukvaruutveckling och våra projekt innebär att du får jobba med utvecklingsarbete i teknikens framkant inom flera sektorer, t ex telekom. Vi söker nu fler objektorienterade utvecklare med erfarenhet från komplexa system som vill jobba med problemlösning och som trivs i en tekniknära miljö.

Vi arbetar med mjukvaruutveckling i agila team. Här ingår programmering, test, analys, planering, granskning, kvalitetsarbete, dokumentation samt kommunikation både internt och externt i form av kontakt med andra utvecklingsteam, projektledare, produktägare med flera.

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med engagerade, kompetenta och stöttande kollegor och du får möjlighet att jobba med en bred uppsättning stora och små kunder i Göteborgsområdet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt känner igen dig i några av följande punkter:

- C / C++

- Java / C#

- Git / ClearCase

- Linux

- Realtidsoperativsystem (RTO)

- Jenkins, Gerrit

Din bakgrund är:

- Civilingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning. Det viktigaste är dock vad du har för ambitioner och potential!

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Ljungquist på albin.ljungquist@sigma.se

Mer om Sigma IT Consulting

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT Consulting består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3600 medarbetare i elva länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Albin Ljungquist
Telefon 0702854259
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 sept (31 dagar kvar)