IT Management-konsult till Sigma IT

IT Management-konsult till Sigma IT

Jobbeskrivning

Vi på Sigma satsar vidare inom IT Management och vi vill komma i kontakt med dig som har lång erfarenhet som verksamhetskonsult med fokus på process- och förändringsledning eller liknande områden inom IT. Du har erfarenhet från att agera rådgivare och expert inom tekniknära organisationer och du är bra på att skapa affärsvärde och att arbeta kundnära. Vi erbjuder uppdrag inom många olika områden och i denna roll blir du en del av ett snabbväxande team med stort driv. Ansök genom länken nedan!IT Management, management consulting, förändringsledning, change management, processledning, processutveckling, informationssäkerhet
Hur ser rollen ut?


Inom Sigmas konsultteam IT Management finns ett ökat behov av konsulter som vill arbeta med management consulting inom IT. I denna roll blir du anställd som expertkonsult i teamet, och vi hittar ett uppdrag till dig som matchar din yrkesmässiga passion.Exempel på uppdrag kan vara verksamhetsförändring, processledning och processutveckling, management consulting, organisationsutveckling, digitalisering, interim-chef, informationssäkerhet, med mera.
Din bakgrund


Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av IT-branschen. Du är van vid att agera expert och genom ditt kunnande få IT-verksamheter att fungera bättre. Givetvis är du också en ambassadör som skapar mervärde både för kunden, men även för Sigma i stort.Du rör dig med lätthet på olika nivåer i företaget, alltid med ett strategiskt mindset. Din erfarenhet har givit dig god affärsförståelse och du är väl förtrogen med att se affärsnyttan för kunden, kombinerat med en gedigen förståelse för hur IT och verksamhet samverkar.


Vi ser gärna att du har en IT-relaterad utbildning i botten men det viktigaste är att du har ett tydligt track record av relevanta uppdrag där du som specialist har lyckats omvandla din erfarenhet till affärsnytta.Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!
Hur är Sigma som arbetsgivare?


Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.
Ansökan


Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor går det bra att kontakta rekryterare Albin Ljungquist på albin.ljungquist@sigma.se
Mer om Sigma IT


På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Kontaktperson Albin Ljungquist
Telefon 0702854259
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (21 dagar kvar)