Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Har du erfarenhet av att självständigt ansvara för både teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning? Motiveras du av att få vara delaktig i affärer i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar? Trivs du i en miljö där det finns utrymme att vara kreativ och utveckla ditt affärssinne? Då kanske du är vår nya kollega i Göteborg. På Sigillet Fastighets AB erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med ett stort mått av eget ansvar och möjlighet att påverka i stort som smått. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänsten

Vi expanderar och utvecklar ständigt vår verksamhet och söker därför en förvaltare till Göteborg. Du kommer självständigt ansvara för både teknisk och ekonomisk förvaltning av framförallt kommersiella fastigheter. På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé; Om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. För oss räcker det inte med att våra kunder hittar en lägenhet eller kontorslokal - vi vill att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Vi strävar efter att vara flexibla och lyhörda förvaltare som alltid sätter kundens behov först. Den enkla inställningen är hemligheten bakom vår framgång och våra nöjda kunder.

Dina arbetsuppgifter
 • Ansvara för uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal.
 • Ansvara för fastighetens kortsiktiga och långsiktiga prestanda
 • Arbeta målinriktat för att öka fastigheternas driftnetto och minska dess miljöpåverkan.
 • Ta fram underlag för budget och prognoser
 • Genomföra och ansvara för underhållsåtgärder, ombyggnationer och hyresgästanpassningar i våra fastigheter med efterföljande besiktningar
 • Ansvara för genomförande av projekt i vår förvaltning tillsammans med kunder, fastighetsskötare och entreprenörer
 • Lönsamhetsbedömning av investeringsalternativ
 • Skapa och utveckla goda relationer till våra kunder, medarbetare, entreprenörer och myndigheter
 • Ansvara för att uppfylla myndighetskrav
Din profil

Hos oss erbjuds du en spännande förvaltarroll där du tillsammans med övriga medarbetare blir en del av Sigillets framtida utveckling. För att snabbt komma in i rollen tror vi att du har följande kvalifikationer:
 • Gärna utbildning inom fastighetsförvaltning eller kompetens inom förvaltning förvärvad på annat sätt
 • Minst 3 års erfarenhet av fastighetsförvaltning
 • Erfarenhet från förvaltning av kommersiella fastigheter, gärna i ett mindre bolag
 • God förhandlingsvana
 • Körkort för personbil
För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående och driver dina processer på ett ansvarsfullt och omdömesgillt sätt. Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika omständigheter och ser möjligheter i förändringar samt har en förmåga att hitta lösningar. Förmodligen har du ett intresse för affärer, är affärsmässig och har en ekonomisk medvetenhet. Det känns självklart för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt med fokus på resultat. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder och samarbetspartners så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer. Vi ser gärna också att du har ett prestigelöst förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan!

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigillet Fastighets AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar ett 70-tal bostads- och kommersiella fastigheter i Göteborgs- och Stockholmsregionen. Förvaltad yta uppgår till ca 160 000 kvm, hyresintäkter 300 mkr och fastigheternas marknadsvärde 6,5 mdr. Idag är vi 14 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Sigillet har en platt organisation som erbjuder närhet till hela kedjan från de strategiska företagsbesluten om affärsinriktning och fastighetsförvärv till förverkligande av åtgärder som att hyresgästanpassa en lokal eller bostad.