Snickare eftermarknad

Snickare eftermarknad

Vill du vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? Vi utökar nu gruppen med snickare till vår Eftermarknadsavdelning i Göteborg. Vi arbetar för att se våra kunder nöjda och vi är stolta över det arbete som vi utför tillsammans på Serneke,

Som Snickare Eftermarknad har du tät kontakt med Eftermarknadschefen och ingår i ett större team med fler engagerade snickare. Du arbetar under stor frihet med eget ansvar. Avdelningen för eftermarknadsarbete utför alltifrån ensamarbete på mindre servicejobb till mellanstora entreprenader. Vi söker därför dig som är självgående, serviceinriktad, social, ödmjuk och ser det som en självklarhet att ha ett gott kundbemötande. Du är lyhörd för kundens önskningar och gör gärna det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Då tjänsten innebär att du kan ha många projekt på gång under kort tid är det även viktigt att du är strukturerad och flexibel. För att trivas hos oss krävs att du har god erfarenhet från branschen, som finns dokumenterad. Du har erfarenhet som snickare och är du van vid eftermarknadsarbete så är det meriterande. Du har B-körkort, innehar yrkesbevis, talar och skriver svenska och gillar att arbeta med dator som verktyg.

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med cirka 1100 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utveckling och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande.

Tycker du om vad vi gör, motiveras av att skapa nytänkande projekt och vill bidra till att bli Nordens mest progressiva byggkoncern? På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och är stolta över vad vi åstadkommer tillsammans. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Just nu bygger vi ett lag med fler engagerade kollegor. Om du vill lära känna oss bättre så är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

Befattning: Servicesnickare

Tillträde: Snarast

Placering: Göteborg

Ansök senast: 29/11

Kontakt: Niklas Bred, 031 - 7129769
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 dec (37 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag, mycket tack vare engagerad personal.

Serneke har huvudkontor i Göteborg, regionkontor i Stockholm och Malmö samt lokalkontor i västra och södra Sverige. Kunder är främst kommuner, kommunala och statliga bolag, industri-och handelsföretag samt fastighetsbolag.