Rekryteringsansvarig Serneke Group

Rekryteringsansvarig Serneke Group

Vill du vara med och bygga upp Nordens mest expansiva byggkoncern?
Trivs du i en utmanande och omväxlande miljö med stor variation och många kontaktytor, och dessutom brinner för rekrytering? Då kan rollen som rekryteringsansvarig inom Serneke Group vara den utmaning du letar efter. Vi söker nu en självgående och driven person, som kan fortsätta att utveckla vår rekryteringsfunktion, såväl strategiskt som operativt.

Rollen

I rollen som Rekryteringsansvarig är du ansvarig för Sernekes rekryteringsprocess, och har ett övergripande samordningsansvar för rekryteringfunktionerna i våra regioner. Det innebär bland annat att du ansvarar för våra övergripande nyckeltal kopplat till rekrytering, att våra rekryteringar har rätt effekt för organisationen samt att vi upplevs som professionella av våra kandidater. I ditt uppdrag ansvarar du även för upphandling och ramavtal med nya och befintliga leverantörer av rekrytering, bemanning, system och testleverantörer. Du har systemägarskap av vårt rekryteringssystem Teamtailor och arbetar aktivt med att effektivisera och förbättra befintlig process kopplat till systemverktyget.

Utöver det strategiska ansvaret arbetar du även operativt med dina egna rekryteringsprocesser i tätt samarbete med rekryterande chefer runtom i organisationen.

Du blir en del av ett framåtlutat HR-team och rapporterar till HR-direktör.

Din profil

För att axla rollen som Rekryteringsansvarig ser vi att du är en senior rekryterare som trivs med att växla mellan det långsiktiga strategiska och det dagliga operativa arbetet. Du har med fördel tidigare erfarenhet från såväl intern rekryteringsfunktion som arbetet som rekryterare på rekryteringsbolag. Du är van vid att arbeta med assessment och personbedömningar. Är du certifierad i TalentQ är detta meriterande.

För att trivas hos oss är du en person som får energi av ett högt arbetstempo och trivs med att hantera flera kontakter och processer samtidigt. Du motiveras av att sätta höga mål och jobba för att nå dem, är handlingskraftig och tar egna initiativ. Vi ser också gärna att du har en akademisk utbildning, samt pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vidare behöver du ha ett genuint intresse för andra människor och på ett skickligt samt förtroendeingivande sätt skapa och bevara goda relationer.

Vi erbjuder

En stimulerande arbetsplats med framåtanda och gemenskap. Serneke som organisation präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet och det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Din ansökan

Om detta låter intressant är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Då urvalsprocess och intervjuer sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 9 maj, 2021.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta HR-direktör Jonas Fjellman på: jonas.fjellman@serneke.se eller Rekryteringsansvarig Maria Linderum på telefon: 072-855 63 86. Vi har ej möjlighet att ta emot ansökan via e-mail så vill du söka tjänsten gör du det här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Serneke Serneke är en snabbt växande koncern verksam inom entreprenad och projektutveckling. Koncernen grundades 2002 och har idag intäkter omkring 6,7 miljarder kronor och cirka 1 200 anställda. Genom att tänka nytt driver Bolaget utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Bolaget bygger och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler, offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. Bolagets kunder utgörs av offentliga och kommersiella beställare. Bolagets verksamhet är rikstäckande och organiserad i fem regioner, Syd, Väst, Öst, Mitt och Norr. Serneke har sitt huvudkontor i Göteborg och kontor i Stockholm, Malmö, Alingsås, Borås, Eskilstuna, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Luleå, Norrköping, Skövde, Strömstad, Sundsvall, Trollhättan, Uppsala, Varberg, Växjö och Örebro. Bolagets B-aktie (SRNKE) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan november 2016.

Mer information om Serneke Group AB finns på www.serneke.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Serneke är en nytänkande byggkoncern med en stark strävan att tillhöra och tillföra något nytt, för kunderna, samhället och nästa generation.

Vi levererar ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande inom entreprenad- och projektutveckling med målet att uppfattas som det mest nytänkande, engagerande och dynamiska bolaget i branschen.

Fokus ligger på större och mer utmanande projekt där våra konkurrensfördelar gör störst skillnad.
Vår kärnverksamhet är organiserad i fem regioner; Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr.