Säljare till Seriline i Göteborg

Säljare till Seriline i Göteborg

Seriline söker nu en regionsäljare till Göteborg som vill arbeta med deras produkter inom Identitets- och accesshantering!

Vill du vara en del av ett företag som fokuserar på identitets-och accesshanteringar? Som regionsäljare på Seriline kommer du ha ansvar för att utveckla affärerna i Göteborgs regionen. Som person ser vi dig som är nyfiken och gillar att bygga långsiktiga relationer med kunder som såväl återförsäljare. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse eller arbetat i en liknande roll innan. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Seriline är vi övertygade om att ansvar, delaktighet och laganda motiverar våra medarbetare och utgör grunden för den framgång vi skapar tillsammans. Det är viktigt att ha tydliga mål och att varje individ utvecklas tillsammans med oss och bidrar till att nå våra mål. Vi är ingenting utan våra medarbetare, så att investera i din utveckling är en viktig prioritet för oss. Hur din framtid utvecklas är upp till dig - vi kommer att vara din sparringpartner så att du kan ta vara på möjligheterna. Vi vill att din inre drivkraft ska växa fram - för när du utvecklas så gör vi det också.

Dina arbetsuppgifter
  • Bygga långsiktiga relationer
  • Bearbeta nya och befintliga kunder
  • Skapa kontroll och vara närvarande i regionen
  • Rådgivande roll mot kunder, återförsäljare och partners
Värt att veta

Seriline behöver förstärka sitt säljteamet på deras lokalakontor i Göteborg.Du kommer komma till en familjär företagskultur där man stöttar varandra och hjälper varandra i vardagen. Arbetstiderna är flexibla under ansvar och man har tillgång till tjänstebil samt remote arbete om det skulle behövas. Du och din kollega kommer rapportera till eran chef.

Våra förväntningar

Som person söker vi en relationsbyggande tekniska säljare som gillar att samarbeta. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av passersystem eller säkerhetsbranschen och ett intresse för säkerhetsteknik eller om du har haft en liknande roll innan. Som person behöver du vara samarbetsvillig och lösningsorienterad samt gillar att bygga långsiktiga kontakter. I rollen behöver du kunna prata svenska i både tal och skrift samt kunna Windows 365.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Emelie Lämhed
Telefon 0737452223
Email Mejla Emelie Lämhed
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/