SellPower är svensk representant och generalagent för flera varumärken inom hållbara energilösningar. Företaget har ett starkt fokus på kvalitet och samarbetar med de ledande tillverkarna inom energilagring, solceller och elbilsladdning. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment utefter marknadens behov och arbetar därför mycket nära våra kunder. Vi har en stark tillväxt och söker nu en  Servicechef
Göteborg - Kungsbacka

Som servicechef hos oss kommer du vara en viktig person för vår fortsatta expansion och du kommer arbeta med att supporta våra kunder inom sol-, ladd- och energiförvaringsprojekt. Du ansvarar för registrering av serviceärenden, teknisk support och framtagandet av dokumentation. Övriga arbetsuppgifter kommer bestå av bl.a. RMA-hantering samt servicearbeten. Tjänsten kommer inledningsvis inte innefatta personalansvar.

 

"Jag försöker alltid bidra med positiv energi och försöker se möjligheter istället för hinder. Det är även viktigt för mig att vi har kul på jobbet, så det blir mycket skämt och skratt mellan varven!

Det bästa med SellPower är att det alltid är saker på gång. Jobbet blir aldrig tråkigt och man utvecklas ständigt som individ. Sedan är det kul att jobba i ett expansivt företag där det hela tiden dyker upp nya samarbetspartners och nya produkter."

Läs mer om vad Andreas har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/sellpower

 

Din profil
Vi tror att du som söker rollen som servicechef är noggrann, strukturerad, kan hantera flera projekt samtidigt och att du har en hög social kompetens. Du är en god lagspelare samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. 

  • Du har erfarenhet av, och trivs med att driva service och support case
  • Du förespråkar ordning och reda
  • Du har ett tekniskt intresse och kompetens
  • Du är praktiskt lagd
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Du har yrkesutbildning inom el eller erfarenhet från branschen
  • Du har B-körkort

Vi erbjuder
Jobbet som servicechef är ett utvecklande och självständigt arbete i ett dynamiskt, trivsamt och framgångsrikt företag, som erbjuder stor utvecklingspotential till dig som medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med produkter som sätter miljön i fokus och har en enorm potential.  

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
SellPower Nordic AB är specialiserade på kundanpassade lösningar inom produktion, lagring och distribution av energi. Våra produkter används i allt från datahallar och säkerhetssystem till fastigheter och offentliga parkeringsmiljöer. Vårt kontor ligger i Kungsbacka och försäljningen sker i huvudsak i Sverige, även om en viss export till de nordiska länderna förekommer. 

SellPower har sedan start år 2010 fokuserat på att kombinera kompetens, kvalitet och personlig försäljning vilket har resulterat i en kraftig expansion de senaste åren. Vi är ett företag med högt driv och med mycket engagemang vilket skapar fantastiska utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vår personal har över 15 års erfarenhet av strömförsörjning och är vana vid att dimensionera, leverera och supporta komplexa energilösningar till kunder på den nordiska marknaden som ex reservkraft till Öresundsbron och lösningar för många vindkraftverk i Sverige.

SellPower samarbetar med flertalet ledande leverantörer av produkter inom solenergi, energilagring och laddstationer för elbilar. Detta i kombination med vår erfarenhet och vårt nytänkande skapar rätt förutsättningar för att hitta nya kreativa energikoncept för våra kunder.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 12 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.