Teknikansvarig vägprojektör / gatuprojektör / markprojektör till Seemly Infra, Göteborg

Teknikansvarig vägprojektör / gatuprojektör / markprojektör till Seemly Infra, Göteborg

Teknikansvarig vägprojektör / gatuprojektör / markprojektör

Göteborg

Seemly Infra expanderar och söker nu en projektör inom väg, gata och mark med erfarenhet från små till stora projekt inom infrastruktur till sin projektgrupp.

På Seemly kommer du både självständigt och som en del av en större organisation att ansvara för och driva projektering inom väg, gata och mark i infrastrukturprojekt. Du kommer att ansvara för teknikområdets genomförande där ekonomi, planering och kvalitet är viktiga delar.

Tjänsten är stationerad på Seemlys kontor i Hovås, Göteborg.

"Jag har tidigare jobbat som projektledare på större företag och var intresserad av att söka mig till ett mindre, mer personligt företag. Att Seemly Infra var nystartat lockade ytterligare då det fanns en möjlighet att få vara med och påverka från grunden. De infrastrukturprojekt jag arbetar i innebär varierande arbetsuppgifter och möjliggör att få vara en del av att utveckla samhället.

Vi är än så länge en liten grupp som trivs bra ihop och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Alla är hjälpsamma och bidrar med olika kompetenser men framförallt har vi väldigt kul ihop. "

- Madeleine Ströby, projektledare

Ante har 20 års arbetslivserfarenhet i bygg- och anläggningsbranschen. 2012 gav sig Ante in på infrasidan och var med och startade EQC Väst som delägare, där han i uppdrag i första hand jobbade med implementering av BIM i Trafikverket. EQC Väst förvärvades 2015 av ÅF där Ante inann starten av Seemly hade en sektionschefsroll för en sektion med grupper som jobbar med BIM, Datasamordning, Visualisering/VR, GIS, Laserscanning och Mätteknik.

"På Seemly har vi skapat en miljö där din personliga utveckling inte begränsas, utan tvärtom, vi lyssnar och önskar istället att inspirera och motivera. Dörren är öppnen för alla, vi möjliggör för i princip en obegränsad delaktighet och utveckling. Känslan av att tillhöra och kunna påverka är väldigt stark.

Visionen är att bli konkurrenskraftig i branschen, där vi omnämns positivt för vårt sätt att agera, internt och externt."

- Ante Bergsten Brajkovic, VD & projekteringsledare

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
 • Projektering och teknikansvar inom teknikområdet
 • Planera och följa upp projekt, tidplan, ekonomi, kontrakt och kvalitet
 • Ansvara för projekt från kontraktstart till garantitid löpt ut
 • Delta i tekniska och ekonomiska beslut i projekt
 • Ekonomiskt ansvar under hela projektet
 • Leda och driva projektorganisationen inom ramen för projekten
 • Delta i upphandling och kontraktsförhandlingar
 • Myndighetskontakter inom ramen för projekten
 • Resor i tjänsten
Dina kvalifikationer
 • Teknisk utbildning på högskolenivå eller på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper
 • Kunskap och erfarenhet i AB och ABT
 • Kontraktsjuridik, ekonomi, tidsplanering
 • Minst fem års erfarenhet med projektering av väg, gata och mark med ansvar
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Din Profil

Vi söker dig som har kvalificerad erfarenhet som teknikansvarig och projektör från infrastrukturprojekt i tidiga och sena skeden. Arbetet ställer krav på din sociala förmåga samt dina ledaregenskaper, då du kommer ha ett nära samarbete med beställaren samt den egna projektorganisationen.

För att VI ska lyckas och trivas, ser vi att du är en engagerad, stöttande och kravställande ledare. Du är bra på att skapa goda relationer och vara lyhörd mot både projektorganisationen och beställaren. Vidare är du en mycket god kommunikatör och har ett genuint intresse av att skapa värde både för Seemly och beställare.

Kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta VD Ante Bergsten Brajkovic på 0701-08 93 44. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEEMLY GROUP är en nystartad koncern med konsultbolag i ett brett spektra av affärsområden. Målet är att starta upp till tre dotterbolag per år tillsammans med entreprenörer som du. Under 2019 har vi t.ex. satt igång inom teknik & design, interim & search samt digitalisering. Du får stor handlingsfrihet samtidigt som du drar nytta av de synergieffekter som en koncern med drivna kollegor medför. https://www.seemlygroup.com/