Geotekniker till Seemly Infra, Göteborg

Geotekniker till Seemly Infra, Göteborg

Handläggande geotekniker
Göteborg

Seemly Infra expanderar och söker nu en geotekniker med erfarenhet från små till stora projekt inom infrastruktur till sin projektgrupp.

På Seemly kommer du både självständigt och som en del av en större organisation att ansvara för och driva projektering inom geoteknik i infrastrukturprojekt. Du kommer att ansvara för teknikområdets genomförande där ekonomi, planering och kvalitet är viktiga delar.

Tjänsten är stationerad på Seemlys kontor i Hovås, Göteborg.

"Jag har tidigare jobbat som projektledare på större företag och var intresserad av att söka mig till ett mindre, mer personligt företag. Att Seemly Infra var nystartat lockade ytterligare då det fanns en möjlighet att få vara med och påverka från grunden. De infrastrukturprojekt jag arbetar i innebär varierande arbetsuppgifter och möjliggör att få vara en del av att utveckla samhället.

Vi är än så länge en liten grupp som trivs bra ihop och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Alla är hjälpsamma och bidrar med olika kompetenser men framförallt har vi väldigt kul ihop. "

- Madeleine Ströby, projektledare

Johan har 30 års arbetslivserfarenhet där de senaste 16 åren handlat om projektering inom infrastruktur med vägplaner och bygghandlingar. Johan har under denna tid varit med att starta upp EQC Väst AB som delägare innan ÅF förvärvade företaget.

"Att arbeta i ett mindre företag har sina absoluta fördelar om man är en engagerad och ansvarstagande person vilket vi på Seemly vill främja. Här får du vara delaktig och bli inblandad i det mesta om du vill, vilket kan medföra att du snabbt skaffar dig en bredare erfarenhet gällande projektering och projekt."

- Johan Svensson, projekt- / uppdragsledare

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
 • Handläggning och teknikansvar inom geoteknik
 • Planera och följa upp projekt, tidplan, ekonomi, kontrakt och kvalitet
 • Ansvara för projekt från kontraktstart till garantitid löpt ut
 • Delta i tekniska och ekonomiska beslut i projekt
 • Ekonomiskt ansvar under hela projektet
 • Leda och driva projektorganisationen inom ramen för projekten
 • Delta i upphandling och kontraktsförhandlingar
 • Myndighetskontakter inom ramen för projekten
 • Resor i tjänsten
Dina kvalifikationer
 • Teknisk utbildning på högskolenivå eller på annat sätt förvärvat likvärdiga kunskaper
 • Kunskap och erfarenhet i AB och ABT
 • Kontraktsjuridik, ekonomi, tidsplanering
 • Minst fem års erfarenhet med projektering inom geoteknik med ansvar
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Din Profil

Vi söker dig som har kvalificerad erfarenhet som teknikansvarig och handläggande geotekniker från infrastrukturprojekt i tidiga och sena skeden. Arbetet ställer krav på din sociala förmåga samt dina ledaregenskaper, då du kommer ha ett nära samarbete med beställaren samt den egna projektorganisationen.

För att VI ska lyckas och trivas, ser vi att du är en engagerad, stöttande och kravställande ledare. Du är bra på att skapa goda relationer och vara lyhörd mot både projektorganisationen och beställaren. Vidare är du en mycket god kommunikatör och har ett genuint intresse av att skapa värde både för Seemly och beställare.

Kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta VD Ante Bergsten Brajkovic på 0701-08 93 44. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEEMLY GROUP är en nystartad koncern med konsultbolag i ett brett spektra av affärsområden. Målet är att starta upp till tre dotterbolag per år tillsammans med entreprenörer som du. Under 2019 har vi t.ex. satt igång inom teknik & design, interim & search samt digitalisering. Du får stor handlingsfrihet samtidigt som du drar nytta av de synergieffekter som en koncern med drivna kollegor medför. https://www.seemlygroup.com/