Extrajobb som VD-assistent sökes till Seelution AB!

Extrajobb som VD-assistent sökes till Seelution AB!

Är du en student som söker efter det optimala extrajobbet under dina studier? Lockas du av att ha ett varierande arbete där du själv kan vara med att påverka hur du ska jobba för ett växande företag som stora utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten som VD-assistent på familjära Seelution AB redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen gå ut på att hjälpa Seelutions VD med diverse varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är:
 • Administrativa uppgifter
 • Dokumentera och registrera i CRMsystem
 • Uppdatera materialhanteringssystem
 • Fördeberedelser innan och efter mässor
 • Göra inköp
 • Beställa hem material och se över vilka leverantörer som är mest lönsamma
 • Sköta bokningar
 • Skicka ut provutskick med Seelutions produkter till företag
 • Renskriva presentationer
 • Fixa med layout och dokument
 • Svara i telefon samt sköta mail
Här har du stor påverkan över ditt eget arbete och när det ska utföras. I början kommer du att sättas in i din nya roll, affärssystem etc. på plats på kontoret där du kommer att ha en fast arbetsplats. När du blir mer självgående kan du styra mycket över ditt arbete och var och när det utförs. Arbetstiden och dagar du väljer att utföra ditt arbete på kan anpassas efter allas scheman. Här har du en fantastisk möjlighet att få vara med i alla olika delar i ett företag som ständigt utvecklas.

Din profil

Skallkrav:
 • Avslutad gymnasieutbildning
 • God datorvana inom Officepaketet
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande:
 • Högskolestudier (gärna inom ekonomi eller ingenjör inom exempelvis kemi eller miljö) och kan ha detta jobb vid sidan om dina studier
 • Tidigare erfarenhet av att arbete i affärssystem
 • Tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter
Vi söker dig som trivs med att vara en del av ett team och att arbeta med en bredd av uppgifter. Du har en förmåga att skapa strukturer och följa processer för att säkerställa kvaliteten i ditt arbete. Vidare trivs du med en variation i arbetet och du tar tag i uppgifter som du ser behövs göras för att komma vidare i arbetet och för att hjälpa andra. Du bör vara en serviceinriktad person som tycker det är kul med siffer- och texthantering.

Villkor

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8 timmar i veckan med möjlighet till att arbeta fler timmar
Omfattning: Deltid 20%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Seelution är ett privat företag som producerar en bred variation av specialiserade emulsionslösningar med fokus på hållbara och biobaserade råmaterial, bland annat mot livsmedelsförpackningar. Med huvudkontor i Göteborg och egen produktion i Kristinehamn kan de erbjuda innovativa lösningar och skräddarsydda produkter mot en bred kundbas. Seelution består av tio dedikerade medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa hållbara lösningar för en grönare framtid.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.