Servicemedarbetare till Securitas Göteborg

Servicemedarbetare till Securitas Göteborg

Är du en fena på service och vill jobba på Sveriges framsida i världens mest sociala stad Göteborg? På Securitas jobbar vi ett sammansvetsat gäng med goa gubbar och gummor varje dag, dygnet runt, med att få människor att känna sig trygga på olika sätt. Vi letar nu efter dig som vill ha ett socialt jobb med många kollegor där du får chans att, med din hjälpsamma ådra, hjälpa medborgarna i Göteborg. Oavsett vilken roll som tilltalar dig får du här betald utbildning och möjlighet att göra skillnad i människors liv, på riktigt!

Om rollen

Trygghetsvärd är rollen för dig som har en mjuk framtoning och genom den vill vara med och bidra till service på olika platser i samhället. Du kommer här i kontakt och hjälper många olika människor på daglig basis så om du är ute efter ett socialt arbete är detta tjänsten för dig. I rollen som trygghetsvärd deltar du också i trygghetsvandringar och medborgarlöften och du blir en del av ett väl sammansvetsat gäng som gillar att ha roligt ihop!

Som parkeringsvakt arbetar du med parkeringsövervakning på tomt- och kommunalmark. Ditt ansvar är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer och du gör detta genom att kontrollera att parkeringsreglerna efterlevs. Det är ett väldigt fritt arbete du erbjuds i denna roll, men du bär ett viktigt ansvar.

Som biljettkontrollant arbetar du med att utföra kontroller av färdbevis ombord kollektivtrafiken eller annan typ av trafik inom det området du arbetar inom. Utöver kontrollerna har du också kontakt med resande för att besvara servicerelaterade frågor om resandet och färdbevisen och bidrar helt enkelt till att resenärer får en trygg och trivsam resa. Även denna roll är en social sådan, så för dig som är utåtriktad är detta en perfekt roll!

Oavsett vilken roll du är intresserad av, har de alla gemensamt att de passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Under rekryteringsprocessens gång kommer du i samtal med oss att hitta den roll hos oss som matchar just din personlighet och dina intressen på bästa möjliga sätt - men du kan självklart söka med önskemål om en specifik roll från start. Vi har en stark gemenskap bland oss kollegor och vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, då är vi arbetsplatsen för dig!

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som...

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska eller motsvarande validerad kunskap. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är det meriterande om du har B-körkort. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Har du frågor kring de olika rollerna är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: jennie.weimen@securitas.se eller andreas.thorin@securitas.se

Anställningsformerna för de lediga tjänsterna ser olika ut, där du själv väljer vad för typ av anställningsform du önskar med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.
Mer info
Kontaktperson Andreas Thorin
Email Mejla Andreas Thorin
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.securitas.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (65 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt - från små butiker till flygplatser - gör våra 10.000 medarbetare skillnad.