Är du vår nya stjärna inom HR administration?

Är du vår nya stjärna inom HR administration?

Detta är ett konsultuppdrag som beräknas att pågå i ca 6 månader. Uppdraget är på heltid och med start så snart som möjligt.

Sector Alarm är en av Europas ledande leverantörer av säkerhetslösningar med mer än 600,000 nöjda och trygga kunder runt om i Europa. Vi har varit verksamma i branschen i över 25 år och levererar trygghet till hem och företag genom ledande säkerhetslösningar och en prisbelönt kundservice, med hela 95% kundnöjdhet. I den här rollen söker vi en konsult och väljer då att samarbeta med Wise Professionals. Konsultuppdraget är beräknat i 6 månader med en möjlighet till förlängning. Dina närmsta arbetskollegor kommer bestå av 6 personer, där alla har olika HR roller.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en HR administratör som vill ta steget till att bli en junior HR Business Partner till vår kund Sector Alarm. Uppdraget handlar om stötta och supportera verksamhetens chefer i HR-relaterade uppgifter. Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara att sköta dokumentation i Personalhandboken och i kvalitetssystem, stötta ledare med avtalssupport, sköta kontakt med företagshälsovård, personaladministration, ledar-/medarbetarstöd, sköta onboardingprocessen för nya medarbetare och utbildningsadministration.

Din bakgrund
Vi ser att du har ett par års erfarenhet som HR-administratör och gärna att du besitter en eftergymnasial utbildning. För att trivas är du trygg i dig själv och du trivs med variationen som en bred roll erbjuder. Som person är du noggrann, professionell och prestigelös. För att trivas i rollen och gruppen har du lätt för att samarbeta, och är mån om att skapa en bra teamkänsla. Du är utåtriktad och kommunikativ med en förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. Du har goda kunskaper i svenska såväl som engelska i såväl tal och skrift. Meriterande är om du har arbetat i Workday tidigare, eller har en bred systemkunskap sedan tidigare.

Nyfiken på att veta mer?
Vi tar inte emot ansökningar via mejlen. Men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver så får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, rebecca.jonsson@wise.se och Anette Hartlin, Anette.Hartlin@wise.se.
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.