Web site Specialist & Ads Editor

Web site Specialist & Ads Editor

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vad bra, då har vi tjänsten för dig! Vi på Sector Alarm är ett växande företag med stora ambitioner och vi söker dig som vill vara en del av vårt kreativa marknadsteam.

Vad innebär jobbet?
I rollen som Web site Specialist & Ads Editor kommer du att arbeta brett och kreativt. Du kommer att ingå i ett team med bred kompetens som i bolaget fungerar som en inhousebyrå och därför är din känsla för digital kommunikation viktig. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att konvertera besökare på hemsidan till leads. Du kommer att arbeta med konverteringsoptimering genom A/B-tester VWO och analysera och följa upp i Google Analytics för att ständigt förbättra och utveckla vår kundresa. Du kommer också anpassa och producera material i Photoshop till både hemsida och kampanjer, i samarbete med våra Graphic Designers på Group Marketing.

Rollen i punktform:

CMS management

• Uppdatera och kontinuerligt utveckla webbsidan med fokus på att konvertera besökare till leads. Allt i nära samarbete med Group
Website & UX Director

• Skapa landningssidor för produkter, partners, kampanjer, nyhetsbrev mm.

• Säkerställa att vi har inspirerande,
säljande, tydligt och samtidigt sökmotoroptimerat innehåll på webbsidan

Conversion Optimization

• Identifiera utmaningar och möjligheter för att förbättra kundresan på vår webbsida

• Planera, genomför och utvärdera A/B test
(VWO) på hemsidan för att förbättra konverteringsgraden

Graphic Design

• Anpassa annonsmaterial och bilder till
webbsidan baserat på templates från Group Marketing

Vem är du?
Som person söker vi dig som är framåtdriven och har ett gediget intresse för marknadsföring och den digitala utvecklingen. Inom Sector
Alarms marknadsavdelning finns stort utrymme att testa sig fram. Sector Alarm är ett målinriktat företag och därför ser vi att du är handlingskraftig och resultatorienterad, du vågar testa nytt samtidigt som du har ett analytiskt öga och följer upp resultatet.

Du har erfarenhet inom:

· Mer än tre års erfarenhet av digital marknad/kommunikation

· Konverteringsoptimering (CRO)

· Content Management Systems (gärna Umbraco)

· Adobe Photoshop

· Analys och A/B-test verktyg som VWO, AB Tasty eller Google Optimize

· Baskunskaper
inom Google Analytics

· Flytande svenska och engelska i skrift och tal

· Prickfri i polisens belastningsregister

Vad kan vi erbjuda?
Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa. Vardagen präglas av hög puls, en positiv kultur och engagerade medarbetare med hög arbetsglädje. I nya lokaler, mitt i Göteborg, kommer du att vara en del av ett härligt gäng med ett brinnande intresse för media och kommunikation. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet. Vi är ett företag under tillväxt och blivit utnämnda till Karriärsföretag för fjärde året i rad. Som medarbetare hos oss finns med andra ord möjligheten att växa och utvecklas. Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet? Ansök idag.

Ansökan
I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev där du beskriver dina erfarenheter och varför du är intresserad av just den här tjänsten. Annonsen stängs den 14 april, så vänta inte med din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se, 072-988 94 28.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.