Utbildningscoach, Drift

Utbildningscoach, Drift

Vill du bli bättre på det du gör, varje dag? Vill du vara med och bidra till ett större sammanhang? Älskar du att höja blicken och utmana för ständig förbättring, samtidigt som du springer i full fart, mitt i verkligheten?

Stämmer detta in på dig - då låter det som att vi kan skapa magi tillsammans. Sector Alarm är arbetsgivaren som aldrig är nöjd. Av den enkla anledningen att vi alltid vill bli bättre. Vi vill göra det bättre för våra kunder och vi vill göra det bättre för våra medarbetare, hela tiden.

Sector Way Academy är en viktig del i vår förbättringsvilja. Det är vår egen akademi, där vi har fullt fokus på utbildning och utveckling. Vi jobbar brett i akademin. På installationssidan arbetar vi med allt från att hålla utbildningar i klassrum till att utföra kvalitetsbesök ute hos våra kunder och däremellan lägger vi ett stort fokus på att delta i verkligheten genom att coacha och utveckla våra säkerhetskonsulter på fält.

Tjänsten

Som Utbildningscoach hos oss erbjuds du både ett självständigt arbetssätt och ett nära samarbete med dina kollegor och ledare. Du följer ett utbildningsmaterial som är framtaget av vårt interna utbildningskoncept, Sector Way Academy, med tydliga riktlinjer och tidsplan innehållande både klassrumsundervisning och medåkning ute på fält.

På Sector Way Academy arbetar vi som ett team, där prestigelösheten är helt avgörande. Vårt uppdrag är inte att vara bäst, det är att se till att andra är bäst. Men med det sagt är det givet att vi letar efter en person med en härlig målmedvetenhet att vilja prestera. För givetvis mäter vi det vi gör – andras vinster är våra vinster.

Vårt fokus är att våra nya såväl som erfarna larminstallatörer, som vi internt alltid kallar säkerhetskonsulter, ska få de bästa förutsättningarna och förberedas för sitt nya uppdrag eller vidare kompetensutveckling. Vår onboarding av nya säkerhetskonsulter består av teori- och praktikpass inom larmsystem, teknik, installation och framför allt försäljning. Utöver klassrumsutbildning jobbar vi aktivt med uppföljning och utveckling för både nya och mer erfarna medarbetare. Du kommer att åka med säkerhetskonsulter och följa deras arbete i syfte att identifiera deras styrkor såväl som utvecklingsområden samt ge feedback och coacha. Du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation, uppföljning och rapportering av utbildningsplan.

Tjänsten är en heltidstjänst med en geografiskt flexibel utgångspunkt. Då vi har medarbetare över hela landet kommer du att ha flertalet resdagar per månad, styrt av var behovet av utveckling är störst.

Så vem är du?

För att lyckas i rollen som Utbildningscoach ser vi gärna att du har erfarenhet av coachning eller utbildning i tidigare tjänst. Då våra säkerhetskonsulter arbetar både händigt och med merförsäljning är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning, är nyfiken av det praktiska och har en vilja att lära dig produkterna. Viktigast är dina personliga egenskaper: du är driven, du är pedagogisk och du motiveras av att se andra utvecklas.

Vi arbetar med strukturerad planering, genomförande, uppföljning och utvärdering – allt för att kunna vidareutveckla och förädla vårt utbildningskoncept. Därför är det viktigt att du är lyhörd, du gillar att ha ordning och reda och anpassar ditt förhållningssätt efter uppdrag. Arbetet innebär samarbete med flera avdelningar, vi ser därför även att du har en hög samarbetsförmåga samt är flexibel i ditt arbetssätt.

Är du rätt person kommer du att förses med alla verktyg du behöver för att lyckas i rollen som Utbildningscoach.

Vad kan vi erbjuda?

Sector Alarm är ett företag som präglas av arbetsglädje och framgång. I din egen onboarding kommer du att utbildas och utvecklas i såväl coaching och feedback, som utbildningskoncept och uppföljning. Vi sätter högt värde på bra ledarskap och satsar stort på att vara ett bolag som tar hand om och förädlar egna talanger. Du kommer att tillbringa en del tid på vårt huvudkontor i Gårda, Göteborg och tillsammans med ca.150 kollegor vara en del av och bidra till positiv företagskultur. Sector Alarm är ett företag med hög puls som växer och expanderar och vi söker dig som vill bidra till och dela vår framgång.

Ansökan

Vi önskar att du söker med CV och personligt brev senast den 12e april, men urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vid frågor kan ni kontakta Henrick Gustavsson, henrick.gustavsson@sectoralarm.se 070-116 16 16 eller Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se 072-988 94 28.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.