Teknisk Support Specialist

Teknisk Support Specialist

Är du en person som älskar att undersöka och förklara hur saker fungerar men känner att du inte riktigt får utlopp för det i din vardag? Nu har du möjligheten att få göra det åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan. Ta chansen att bli en del av vårt Teknisk Support Team!

Om Tjänsten

I den här tjänsten kommer du att vara teknisk support för personal på Sector Alarm, främst våra installatörer, men även kundservice och larmcentral. Genom fjärrstyrning av larm, felsökning samt teknisk rådgivning via telefon och mail kommer du att vägleda och på bästa sätt hjälpa med olika frågor och problem. Vi mäter väntetid på telefon, svarseffektivitet och antal utförda arbeten för att säkerställa bästa möjliga support, därför ser vi att du är målmedveten, kundorienterad och noggrann. Tjänsten innebär även administrering och support av våra larmtekniska verktyg via IT-system.

Du kommer att ingå i ett team på sex personer med bred teknisk kunskap och med ambitionen att lösa majoriteten av våra ärenden redan vid första tillfället. Ditt engagemang, driv och vilja att förbättras är därför viktig för att lyckas i rollen. Det förekommer en del fältarbete såsom installation och service av larmsystem tillsammans med våra installatörer. På så sätt kommer du att hålla dig uppdaterad med tekniken och hantverket, samtidigt som du får en god förståelse för installatörernas arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och problemlösning. Kanske har du byggt din egen dator eller själv installerat programvara. Du är inte främmande för felsökning, har ett metodiskt arbetssätt och gillar nya utmaningar. Det är en förutsättning att du trivs med att hjälpa människor. Eftersom arbetsbelastningen kan variera under dagen är det viktigt att du har en förmåga att tempoväxla samt hantera stress.

För den här tjänsten kräver vi gymnasieutbildning, god datorvana och god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har bra förmåga att arbeta både i grupp och individuellt. God servicekänsla och social kompetens är något som du känner igen dig i. Har du erfarenhet av larminstallation eller svagströmsinstallationer är det meriterande men inget krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och placering på vårt huvudkontor i nya fina lokaler i Citygate, Göteborg.

Vad kan vi erbjuda?

Förutom ett roligt, utmanande och utvecklande jobb kommer du få arbeta med härliga och drivna kollegor. Att vi är ett säljbolag märks i det mesta vi gör och vi har svart bälte i att fira våra framgångar. Vi ser till att trivas tillsammans och har löpande gemensamma personalaktiviteter med fokus på hälsa och välmående.

Våra värderingar; Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag (om du hinner!). Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra). Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Hällås på 0733 703256 alternativt karin.hallas@sectoralarm.se

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mer info
Kontaktperson Karin Hällås
Email Mejla Karin Hällås
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.