Tävlingsinriktad innesäljare till Sector Alarm!

Tävlingsinriktad innesäljare till Sector Alarm!

Sector Alarm växer och vi söker nu förstärkning till hjärtat av vårt bolag - säljavdelningen! Tycker du om att hyllas för dina prestationer, fira framgångar tillsammans med ditt team och få regelbunden coachning för att utvecklas i din karriär - då är det här rollen för dig!

Vad gör en innesäljare hos oss?

Teamet är kärnan på vår säljavdelning. Här sprider vi energi, peppar varandra och har en härlig inställning till arbetet. Med telefonen som redskap jobbar du med både befintliga kunder såväl som nykundsbearbetning. Din uppgift är att presentera och arbeta med alla våra produkter och tjänster för att optimera möjligheterna för kunden, på ett ärligt och genuint sätt. Du följer dina och teamets resultat på våra tv-skärmar, lyssnar på taggande musik, har kampanjdagar och självklart tävlingar.

Förutom att sälja har du löpande arbetssamtal med din närmsta ledare – för att du hela tiden ska utvecklas. I tjänsten har du möjlighet att tjäna mycket pengar men med en trygg grundlön i ryggen. Här får du en grundlönlön på 17 000kr/mån + provision utan tak. Med andra ord finns det inget hinder för hur mycket pengar du kan tjäna – det enda som kan stoppa dig är du själv.

Vi jobbar kontorstider, måndag - fredag, 8-17.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från försäljning och förstår vikten av att göra en grundlig kundanalys och arbeta med relationsförsäljning. Våra medarbetare är vår framgångsfaktor och därför är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Är du målfokuserad, driven och en teamspelare så har vi en "perfect match". Lägg ner Tinder och matcha med oss istället!

Utöver detta är det viktigt att du:
  • Har erfarenhet inom försäljning över telefon
  • Är prickfri i belastningsregistret hos polisen.
  • Uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska.
Vad erbjuder vi dig?

På Sector Alarms huvudkontor i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i nya lokaler där alla bidrar till en framgångsrik, positiv företagskultur med högt i tak. Arbetsglädje är viktigt för oss och präglar vår verksamhet. Vi firar, bekräftar, hjälper och uppmuntrar varandra. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter, vi har fantastiska utbildningsprogram som främjar både professionell och personlig utveckling. Är du redo?

Din ansökan!

Vad roligt att du är intresserad av tjänsten som säljare! Vi rekryterar löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Bengtsson, frida.bengtsson@sectoralarm.se eller 0738 61 94 00
Mer info
Kontaktperson Frida Bengtsson
Telefon 0738619400
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.