Spontanansökan, Kundservice

Spontanansökan, Kundservice

I utkanten av Malaga, Fuengirola, ligger vår prisbelönta kundservice. Tillsammans är vi idag 240 medarbetare som alla brinner för att ge förstklassig kundservice. Vi är ett snabbt växande bolag med höga ambitioner och mål.

Vad gör du som kundservicemedarbetare?

Du hjälper kunderna över telefon, chatt och mail med bland annat fakturaärenden, tekniska frågor, bokning av service och information om våra komponenter. Du lyssnar på vad kunden behöver hjälp med och erbjuder därefter den bästa tänkbara lösningen.

I rollen behöver du samarbeta med olika avledningar, arbeta i ett högt tempo och ha flera ärenden igång samtidigt. För att kunna erbjuda denna höga standard av kundvård krävs att vi hela tiden förbättrar och utvecklar vårt arbete för att bli bättre på det vi gör.

Vem är du?

Vi söker dig som har en positiv inställning och är duktig på att kommunicera. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya rutiner, situationer och arbetssätt. Vi ser att du är förbättringsvillig med viljan att alltid efter att bli bättre på det du gör. Du är van vid och trivs med att arbeta i ett högt tempo med flertalet arbetsuppgifter igång samtidigt.

Du behärskar svenska i tal och skrift och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstsupport via telefon och mail. Eftersom vårt branschspråk är på engelska, behöver du förstå och kunna utrycka dig även på engelska.

Vi ser det som en självklarhet att du har god datavana och är prickfri i polisens belastningsregister.

Vad erbjuder vi dig?

Du hittar våra kundservicemedarbetare i fräscha lokaler tillsammans med 240 medarbetare. Vi är en internationell arbetsplats med en härlig mix av medarbetare från Frankrike, Sverige, Norge, Finland och Spanien. Vi erbjuder dig ett fast arbetskontrakt, frukost och lunch i vår restaurang samt det administrativa kring spanskt NIE-nummer och sjukvård. För att du ska få bästa möjliga start börjar du din karriär hos oss med en gedigen introduktionsutbildning tillsammans med Sector Way Acadamy.

Vi gillar att hitta på saker tillsammans och det finns alltid aktiviteter att engagera sig i, både på och efter jobbet. Allt från fotboll och beachvolleyboll till gemensamma kick-offer och biobesök.

För att få en bättre bild om vilka vi är som arbetar på Kundtjänst, kika gärna in på vårt konto @sectoralarmcs på instagram.

Ansökan

När du ansöker, vänligen besvara våra frågor så noggrant du kan. Dessa frågor ersätter ett personligt brev så det behöver du ej skicka in, men skicka gärna med ditt CV. Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss (sara.malm@sectoralarm.eu) eller (frida.bengtsson@sectoralarm.se)

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.