Sales Agent Customer Service

Sales Agent Customer Service

Är du en stjärna på kundservice och försäljning? Vill du utvecklas i ett karriärföretag? Vi är ett gott team med härlig energi som peppar varandra, firar framgångar och framförallt – har kul tillsammans!

Vad gör en Sales Agent på Customer Service hos oss?

Vi söker nu en ny kollega till en av våra inhouse-avdelningar där vi jobbar med kundsupport och försäljning till både befintliga och nya kunder. Du kommer att säkerställa fantastiska kundsupplevelser kombinerat med försäljning på hög nivå. Här får du skapa långsiktiga kundrelationer. Kontakten med våra kunder sker via telefon och du arbetar i våra affärssystem samtidigt som du har stor kontakt med övriga avdelningar på företaget.

Lönen är fast med ett kompletterande provisions- och bonussystem – en bra insats skall löna sig, tycker vi. Du bestämmer själv hur mycket!

Vem är du?

Vi söker en kundorienterad säljare med glimten i ögat! För att passa in i teamet är du en pålitlig lagspelare med och positiv attityd som motiveras av att jobba mot ambitiösa mål och se resultatet av ditt arbete. Dina vänner skulle förmodligen beskriva dig som den med kämpaglöd som tycker om att slå rekord, men också ser till teamets bästa och vill se hela laget vinna.

Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning och/eller kundsupport via telefon tidigare och att du kommunicerar obehindrat på svenska eftersom majoriteten av våra kundsamtal sker på svenska.

Eftersom vi är ett säkerhetsbolag förutsätter vi att du är prickfri i
Rikspolisens belastningsregister.

Vad kan vi erbjuda?

På Sector Alarms huvudkontor i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i fräscha lokaler där alla bidrar till en framgångsrik, positiv företagskultur med högt i talk. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet och arbetsglädjen är viktig för oss!

Eftersom vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor satsar vi därför mycket på vår personal. Vi sätter medarbetaren i centrum! Vi har otroligt roligt tillsammans och firar våra framgångar för att visa uppskattning för varandra. Vi erbjuder bl.a företagshälsovård, friskvårdsbidrag och deltagande i olika lopp och lagtävlingar. Vi har också regelbundna afterwork-aktiviteter så som beachvolleyboll, bowling och quizkvällar.

Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Vi erbjuder en tjänst i ett företag med fantastiska utvecklingsmöjligheter som främjar både professionell och personlig utveckling.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 6e oktober och vi rekryterar löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan! I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev, och glöm inte motivera för oss varför du har sökt just denna tjänst. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se, 0729-88 94 28.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 6 okt 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över en halv miljon kunder och 2700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.