Säljare heltid Göteborg

Säljare heltid Göteborg

Vill du utvecklas i rollen som säljare?
Vi på Sector Alarm i Göteborg håller på att stärka upp våra säljteam och kanske är det just dig vi söker!

Sector Alarm tillhandahåller en mycket efterfrågad produkt och tjänst, nämligen larm mot inbrott och brand. Vi söker nu dig som vill jobba som säljande säkerhetskonsult på heltid. Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor är ute på fält och söker upp nya kunder för att boka och genomföra kundmöten. Självklart erbjuds du utbildning och upplärning, vi satsar på dig och din utvecklingspotential!

Rollen innebär framför allt försäljning men även service, rådgivning och möten med nya människor. Vi ser gärna att du som person sprider en härlig energi samt är social och utåtriktad. Våra säljchefer är dagligen med på kundmöten för att stötta, peppa och följa din utveckling hos oss. Du kommer därför ha ett nära samarbete med både vår säljchef och ditt framtida team.

Vi ställer inga krav på att du ska ha jobbat med försäljning tidigare, utan vi ser till din personlighet och inställning. I kombination med din rätta inställning och vår upplärning samt utbildning kommer du att utvecklas och få erfarenhet för livet!

Bra att känna till
  • Arbetstiderna är förlagda mellan 13 till ca 22, söndag till torsdag
  • Tjänsten kräver att du är prickfri i polisens belasningsregister
  • Du behöver behärsa det svenska språket flytande i tal och skrift
Ansökan

Hos oss ansöker du enkelt utan att behöva bifoga CV eller personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Edwardsson på johanna.edwardsson@sectoralarm.se

Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Edwardsson
Telefon 0733-757166
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 11 nov 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.