Säljande kundservicemedarbetare

Säljande kundservicemedarbetare

Har du erfarenhet av service och tycker att det där med försäljning låter spännande? Vill du jobba på en arbetsplats med stark sammanhållning, stort tävlingsfokus och arbetsglädje i överflöd? Då borde du söka tjänsten som säljande kundservicemedarbetare hos oss på Sector Alarm!

Om Rollen

Dagen startar alltid med ett kort morgonmöte där vi samlar ihop oss och peppar inför dagen (ibland behövs även kaffe och det finns det gott om här!). Efter morgonmötet startar ditt arbete med att leverera service till våra befintliga kunder via telefon. Du kommer ha individuella försäljningsmål att jobba mot och din ledare och ditt team finns där för att hjälpa dig lyckas. Teamkänslan är stark och vi som jobbar här är inte bara väldigt trevliga utan också drivna och målfokuserade. Om vi ska vara ärliga är vi rätt tävlingsinriktade också och ger alltid järnet oavsett om priset är en godispåse eller en resa till Spanien..

Förutom att prata med våra kunder jobbar du även med att logga, boka och registrera i våra olika system. De flesta samtal sker på svenska men ibland får du chansen att använda dina kunskaper i engelska.

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du har på något sätt jobbat med service eller människor samt har ett intresse för försäljning. Vi jobbar i flera olika datorsystem som vi kan lära dig men du behöver ha datorvana sedan tidigare. Viktigast för oss är din inställning och din vilja att lära dig och hela tiden utvecklas. Vi har inspirerande ledare som kommer peppa, utmana och stötta dig. Vi vill se dig lyckas!

Vad vi kan erbjuda

Att jobba hos oss är både roligt och utvecklande. Vi har blivit utnämnda till Årets Karriärföretag sju år i rad och vi är måna om att ta hand om våra medarbetare. Du kan förvänta dig en coachande och närvarande ledare och härliga kollegor. Vi sitter i fina lokaler i Gårda och till hösten ska vi flytta in i ännu finare lokaler (bara några meter härifrån) i nybyggda Citygate.

Lönen består av en fast del samt en rörlig del som du själv kan påverka. Under dina första månader får du en garantilön så att du ska känna dig trygg och få möjlighet att komma in i rollen.

Vi gillar att fira saker; allt från framgångar och uppnådda resultat till Halloween och kanelbullens dag. På fredagar firar vi alltid lite extra – kanske bjuds det på frukost, fika eller ett härligt fredagsquiz. Och just det, vi har inte bara gott om kaffe utan även gott kaffe.

Nyfiken?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Ermund på 073 861 94 30 alternativt malin.ermund@sectoralarm.se

Du söker tjänsten via vår hemsida där du bifogar CV och personligt brev (kom ihåg att berätta varför just du ska få en plats i vårt fantastiska team). Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag (om du hinner!) Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 29 sept 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.