Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Göteborg

Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Göteborg

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet och samtidigt kunna påverka din egen lön? Är du en lagspelare som älskar att vinna och lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som Säljande Säkerhetskonsult/larminstallatör hos oss.

Vad gör våra Säkerhetskonsulter?

Du påbörjar din arbetsdag från ditt hem, ett stort plus om du bor centralt. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder i Göteborg med omnejd.

Du:
  • Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
  • Gör en grundlig behovsanalys, arbetar med merförsäljning och rådgivning
  • Skriver kontrakt, installerar/läser in larmen och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda
  • Gör service och uppdateringar av befintliga larm
Vem är du?

Du är en nyfiken person som gillar försäljning, att tävla och att finna lösningar! Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, du vågar utmana dig själv och du är förbättringsvillig.

För rollen som Säkerhetskonsult får du möjligheten att också arbeta med det tekniska och praktiska. Så det är bra om du inte har tummen mitt i handen. Men viktigast är att du har rätt inställning och är villig att lära dig.

Du behöver uppfylla dessa grundkrav:
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
  • Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden en vecka i sträck
Vad kan vi erbjuda?

Fantastiska kollegor, frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet och är redo att tackla nya utmaningar dagligen! Vi är en trygg arbetsplats där vi sätter en ära i nära ledarskap. Du börjar med introduktion och utbildning för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du givetvis välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Ottilia Porselid: 073-375 94 07, ottilia.porselid@sectoralarm.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.