Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Göteborg

Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Göteborg

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Är du en lagspelare som älskar att vinna och dessutom drivs av att lära dig nytt? Då har du rätt profil för rollen som Teknisk säljare/Säkerhetskonsult hos oss. Vi benämner oss som Säkerhetskonsulter - just för att vi gör så mycket mer än att bara sälja och installera!

Vad gör egentligen våra Säkerhetskonsulter?

I rollen som Säkerhetskonsult påbörjar du din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till redan inbokade kunder runt om i Göteborgsområdet. Du:
  • Erbjuder våra kunder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
  • Gör en grundlig behovsanalys, arbetar med merförsäljning och rådgivning
  • Skriver kontrakt, installerar/läser in larmen och lär kunderna hur enkla våra larm är att använda
  • Gör service och uppdateringar av befintliga larm
När vi frågar våra Säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att det är kollegorna, friheten i jobbet och alla fantastiska möten med våra kunder.

För att du ska få en uppfattning om området du ska arbeta i behöver du bo någonstans i Göteborg, gärna så centralt som möjligt.

Vem är du?

Du är en nyfiken person som gillar försäljning, att tävla och att finna lösningar!

Det är viktigt att du trivs i en miljö där du aktivt arbetar med merförsäljning och mot uppsatta mål. Du drivs av att utmana dig själv och du är förbättringsvillig.

För rollen som Säkerhetskonsult får du möjligheten att också arbeta med det tekniska och praktiska. Så, om du har inte tummen mitt i hand, kommer det att hjälpa dig att bli bäst. För att söka tjänsten behöver du ju inte vara behörig elektriker, då vi endast arbetar med svagström.

Du behöver uppfylla dessa grundkrav:
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
  • Vara tillgänglig för tjänsteresor, ca en gång i månaden en vecka i sträck
Vad kan vi erbjuda?

Fantastiska kollegor, frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet! Dessutom är det en riktigt trygg arbetsplats där vi sätter en ära i närvarande ledarskap. Du börjar med introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.

Här kommer våra budord.. Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 23e maj, men vi tar löpande kontakt med intressanta profiler, så vänta inte med din ansökan. Vi ber dig bifoga CV och ett personligt brev där du berättar för oss varför du har sökt just denna tjänst. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se eller 0729 99 94 28.
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.