Säljande Kundservicemedarbetare

Säljande Kundservicemedarbetare

Är du en stjärna på kundservice och försäljning?

Det går bra för oss på Sector Alarm, vi fortsätter att växa och stärker nu organisationen med en medarbetare på heltid!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på en av våra winback-avdelningar där vi hanterar våra viktigaste försäljningsutmaningar till befintlig kund. Här ska du lyckas säkerställa en nöjd kund samtidigt som du på ett naturligt sätt kombinerar det med försäljning på hög nivå. Du kommer att jobba med både våra privata kunder samt företagskunder.

Kontakten med våra kunder är via telefon och du arbetar i våra affärssystem samtidigt som du har kontinuerlig kontakt med övriga avdelningar på företaget.

Är det dig vi letar efter?

För att passa in i rollen tror vi att du har:
  • Målmedvetenhet – du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och slå rekord
  • Personlighet – du har glimten i ögat, en pålitlig lagspelare med rätt inställning
  • Laganda – hos oss sätter vi laget före jaget, tillsammans kommer vi längst
För att lyckas och trivas i rollen tycker du om att jobba mot ambitiösa mål, frihet under ansvar och i ett klimat med högt tempo. Du motiveras av att jobba i team, en lagspelare som skapar motivation hos både kollegor och kunder. För oss är det självklart att du som söker är kundorienterad med en positiv attityd!

Har du erfarenhet av försäljning och kundsupport är det ett stort plus.

Tjänsten förutsätter att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Vad kan du förvänta dig?

Vi vet att våra medarbetare är vår främsta framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Vi har otroligt roligt tillsammans och firar våra framgångar för att visa uppskattning för varandra. Förutom en tillsvidareanställning kommer du att få ett generöst friskvårdsbidrag, kunna medverka i olika lopp och lagtävlingar som Göteborgsvarvet samt ha tillgång till go-kaffe varje dag. Nämnde jag att vi gillar att ha kul tillsammans? Vi arrangerar regelbundna afterwork-aktiviteter så som beachvolleyboll, quizkvällar och AW:s.

Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Ha en plats hos ett företag under tillväxt och utveckling med möjlighet att påverka, som ger dig stora möjligheter för din egen framtida utveckling? Vässa då ditt CV och skicka in din ansökan!

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Hanna Pärsson, 0733-70 32 56

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Pärsson
Telefon 0733703256
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 13 aug 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.