Regional Driftchef

Regional Driftchef

Vi är inne i en fantastiskt rolig och expansiv fas och det går bra för oss på Sector Alarm med många kunder som efterfrågar våra tjänster. Vi söker vi nu en Regional Chef till vår Driftorganisation.

Tjänsten
Som ansvarig för en av sju regioner i vår Driftorganisation kommer du att leda, följa upp resultat och coacha ditt eget team av Tekniska säljare/Säkerhetkonsulter som installerar och utför service på våra larmsystem. Du kommer även säkerställa att din region har rätt bemanning. Du har personalansvar för runt 20 Tekniska säljare/Säkerhetskonsulter och följer deras dagliga aktivitet mestadels från huvudkontoret, men också via sambesök. Dina medarbetare befinner sig ute på fält hos våra kunder, vilket ställer höga krav på dig och förmåga till ett nära ledarskap på distans. I rollen ingår att dagligen följa du upp antal installationer, servicebesök och merförsäljning och har ett nära samarbete med försäljningsorganisation, kundtjänst och bokning. Du direktrapporterar till Driftdirektörn.

Rollen i punktform:
  • Personalansvar för ca. 20 personer med allt vad det innebär
  • Resultat och kvalitetsansvar
  • Sammanställa löneunderlag
  • Sambesök hos dina medarbetare
  • Följa upp samtliga KPI'er
  • Övergripande ansvar för logistik och lager på regionnivå
Vem du är?
Vi söker en engagerad kollega som sätter fokus och kombinerar medarbetaren, lönsamheten samt tillväxten. För att komma till din rätt bör du trivas i ett resultatdrivet, högt tempo och en varierad vardag. Har du tidigare erfarenhet av ledarskap ser vi det som ett plus. Du är en god användare av Word och Excel, samt har vana av olika affärssystem.

Vad kan vi erbjuda?
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Du kommer att ingå i ett team om sju regionala driftchefer som brinner för försäljning, kundservice och drivs av att utveckla vår organisation. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig – genomsyrar hela vår organisation.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28e februari. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se, 072-988 94 28.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.