Larmoperatör på deltid, 50%

Larmoperatör på deltid, 50%

Vi söker inte vem som helst, vi söker dig som vill arbeta på en av Sector Alarms viktigaste avdelningar – vår larmcentral. Har du t.ex. ett flexibelt studieschema eller har en annan flexibel bisyssla är denna tjänst perfekt för dig! Vi har nu en 50%-tjänst som ska tillsättas så spana in beskrivningen nedan och skicka in din ansökan!

Larmcentralen är kontorets kärna, det är här vi kan hjälpa våra kunder som är utsatta för direkt fara. Vi är experter på kundservice och att ge god service är alltid i fokus.

Du kommer:
  • Hantera samtal i samband med larm – såsom brand, inbrott eller driftstörningar.
  • Ansvara för att sätta in rätt åtgärd till varje händelse
  • Agera kundsupport och utbilda våra kunder i våra larmsystem
  • Sköta uppföljningar av skarpa händelser
Likväl som att hantera samtal kring en utvecklad brand kommer du ta emot samtal om bränd mat som satt igång brandlarmet eller ett vädringsfönster som öppnas under natten när skalskyddet är på. Det är därför viktigt att du trivs med tempoväxlingar och hjälper alla våra kunder med största omsorg, oavsett händelse.

Arbetspassen för 50 %-tjänsten:

Schemat består av tre olika pass, där passen är fördelade kl. 09:00-13:45, 15:45-20:30 eller kl. 17:00-21:45. Det är ett rullande schema, där du exempelvis arbetar två av dagarna förmiddag, för att under de två resterande passen den veckan arbeta eftermiddag. Du arbetar vardagar kombinerat med varannan helg, totalt 19/h per arbetsvecka.

Denna tjänst är med andra ord perfekt för dig som exempelvis studerar eller har en annan flexibel bisyssla, men vill ha en stabil inkomst vid sidan av. Dina första veckor är utbildningsveckor, vilket kommer innebära att du behöver arbeta heltid i 3 veckor eller deltid i 6 veckor innan du går på ditt ordinarie schema. Tiderna och dagarna kan variera under dessa veckor och kan dels vara förlagda morgon/kontorstider, men även vissa kvällar & helger då du följer en operatörs schema vid din upplärning.

Vem är du?

Vi ser att du har god erfarenhet av serviceyrken där du är van att hantera kunder och lösa problem. Du är trygg med att använda datorn och telefonen som ditt främsta arbetsverktyg. Vi tror på våra medarbetares potential att utvecklas och därför är dina värderingar och personliga egenskaper lika viktiga som din formella kompetens. Som person är du:

Pålitlig, du är kort och gott en kollega att lita på!

Effektiv, samtidigt som du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Trygg, då du har förmågan att behålla lugnet trots många bollar i luften samtidigt.

Utöver detta förutsätter vi att du:
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Bakgrundskontroll kommer genomföras både vid telefonavstämning och även en grundlig kontroll i enhet med Säkerhetsskyddslagen (1996:627)
Vårt erbjudande

Sector Alarm präglas av en stark kultur där vi gillar att göra saker tillsammans. Larmcentralen är verksam dygnet runt, året runt, så givetvis ser vi till att trivas tillsammans. Vi tror även på att rätt förutsättningar är en nyckelfaktor till att prestera på topp. I larmcentralen är det viktigt att göra rätt och våra rutiner för hur vi agerar ska sitta i benmärgen, du kommer därför få en gedigen utbildning när du startar hos oss. Utöver detta erbjuder vi företagshälsovård, friskvårdsbidrag, och deltagande i olika lopp och lagtävlingar. Vi har också regelbundna afterwork-aktiviteter så som beachvolleyboll, bowling och quizkvällar. Vi har fantastiskt roligt på jobbet och är en stabil arbetsgivare som ger dig möjligheten till att påverka och utvecklas!

Ansökan och rekryteringsprocessen

Vad roligt att du vill söka tjänsten på vår larmcentral! Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vår rekryteringsprocess består av följande steg:

Mottagen ansökan (här befinner du dig snart!) - Behandling av din ansökan - Telefonintervju - Test - Intervju - Referenstagning - Beslut

Observera att utbildningen kan ges antingen på 3 veckor heltid alternativt 6 veckor på deltid, vilket alltså innebär att det är först efter introduktionen som du går på ditt ordinarie schema på deltid.

Vi tar inte emot några ansökningar över mail men har du några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ottilia Porselid, ottilia.porselid@sectoralarm.se eller 0733 75 94 07. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi kommer i den här rekryteringsprocessen använda oss av tester. Vid dessa tester behöver du vara tillgänglig och kunna komma till oss.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.