Kundservice som gillar försäljning

Kundservice som gillar försäljning

Har du erfarenhet av service och tycker att det där med försäljning låter spännande? Vill du jobba på en arbetsplats med stark sammanhållning, stort tävlingsfokus och arbetsglädje i överflöd? Då borde du söka tjänsten inom kundservice hos oss på Sector Alarm i Göteborg! Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas och växa. Så sök för mer information. Välkommen till Sector Alarm!

Om jobbet

Som säljande kundservicemedarbetare kommer du bland annat att hantera ärenden och ge service till kunder som skall byta bostad, alternativt kunder som av någon anledning ser över sitt nuvarande larm hos Sector Alarm.
  • Dagen startar alltid med ett kort morgonmöte där vi samlar ihop oss och peppar inför dagen (ibland behövs även kaffe och det finns det gott om här!).
  • Efter morgonmötet startar ditt arbete med att leverera service till våra befintliga kunder via telefon.
  • Förutom att hjälpa våra kunder jobbar du även med administration och registrering i våra olika system.
  • Du kommer ha individuella försäljningsmål att jobba mot och din ledare och ditt team finns där för att hjälpa dig lyckas.
Teamkänslan är stark och vi som jobbar här är inte bara väldigt trevliga utan också drivna och målfokuserade. Om vi ska vara ärliga är vi rätt tävlingsinriktade också och ger alltid järnet oavsett om priset är en godispåse eller en resa till Spanien!

Om dig

För att trivas hos oss i rollen som säljande kundservicemedarbetare tror vi att du, precis som vi, drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du som söker är kvalitetsmedveten, lösningsorienterad och sätter kunden i fokus.
  • Du har på något sätt jobbat med service eller människor tidigare samt har ett intresse för försäljning.
  • De flesta samtal sker på svenska men ibland får du chansen att använda dina kunskaper i engelska så flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav.
Viktigast för oss är din inställning och din vilja att lära dig och hela tiden utvecklas. Vi har inspirerande ledare som kommer peppa, utmana och stötta dig. Vi vill se dig lyckas!

Vad Sector Alarm kan erbjuda dig

Att jobba hos oss är både roligt och utvecklande! Vi har blivit utnämnda till Årets Karriärföretag sju år i rad och vi är måna om att ta hand om våra medarbetare. Du kan förvänta dig en coachande och närvarande ledare och härliga kollegor. Vi är i full gång med att flytta in i vårt nya kontor i Gårda, i nybyggda Citygate som är nordens högsta kontorshus.

Lönen består av en fast del samt en rörlig del som du själv kan påverka. Dina ordinarie arbetstider kommer att vara kontorstider måndag-fredag.

Vi gillar att fira saker; allt från framgångar och uppnådda resultat till Halloween och kanelbullens dag. På fredagar firar vi alltid lite extra – kanske bjuds det på frukost, fika eller ett härligt fredagsquiz. Och just det, vi har inte bara gott om kaffe utan även gott kaffe!

Nyfiken?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ottilia Porselid på mail ottilia.porselid@sectoralarm.se alternativt på 0733759407.

Du söker tjänsten via vår hemsida där du bifogar CV och personligt brev (kom ihåg att berätta varför just du ska få en plats i vårt fantastiska team). Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag (om du hinner!) Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra).

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.