Jobba som larmoperatör i sommar! (Heltid/Deltid)

Jobba som larmoperatör i sommar! (Heltid/Deltid)

Är du student och på jakt efter ett jobb i sommar? Vill du ha chans att fortsätta jobba extra när studierna drar igång igen? Vill du dessutom att jobbet ska vara roligt, omväxlande och viktigt? Då tror vi att du hade trivts som larmoperatör hos oss!

Att arbeta på larmcentralen

Larmcentralen är kontorets hjärta och det är här vi hjälper våra kunder när det är skarpt läge. Vi är experter på kundservice och att ge god service är alltid i fokus.

Du kommer:
  • Hantera samtal i samband med larm – såsom brand, inbrott eller driftstörningar.
  • Ansvara för att sätta in rätt åtgärd till varje händelse
  • Agera kundsupport och utbilda våra kunder i våra larmsystem
  • Sköta uppföljningar av skarpa händelser
Likväl som att hantera samtal kring en utvecklad brand kommer du ta emot samtal om vidbränd mat som utlöst brandlarmet eller ett vädringsfönster som öppnats under natten när skalskyddet är på. Det är därför viktigt att du trivs med tempoväxlingar och hjälper alla våra kunder med största omsorg, oavsett händelse.

Vi söker personal både på hel- och deltid. Du jobbar på ett rullande schema och arbetet är förlagt på både vardagar och helger mellan kl 06-24.

Dina tre första veckor består av utbildning/upplärning. Du behöver kunna arbeta heltid under upplärningen även om du sedan ska jobba deltid. Arbetstiden är förlagd både dag- och kvällstid då du kommer följa en av våra erfarna operatörers schema.

Vem är du?

Vi ser att du har god erfarenhet av serviceyrken där du är van att hantera kunder och lösa problem. Du är trygg med att använda dator och telefonen som dina främsta arbetsverktyg. Vi tror på våra medarbetares potential att utvecklas och därför är dina värderingar och personliga egenskaper lika viktiga som din formella kompetens. Som person är du:

Pålitlig, du är en kollega att lita på!

Effektiv, samtidigt som du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Trygg, du har förmågan att behålla lugnet trots många bollar i luften samtidigt.

Utöver detta förutsätter vi att du:
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Bakgrundskontroll kommer genomföras både vid telefonavstämning och även en grundlig kontroll i enhet med Säkerhetsskyddslagen (1996:627)
Vårt erbjudande

Sector Alarm präglas av en stark kultur där vi gillar att göra saker tillsammans. Larmcentralen är verksam dygnet runt, året runt, så givetvis ser vi till att trivas tillsammans. Vi tror även på att rätt förutsättningar är en nyckelfaktor till att prestera på topp. I larmcentralen är det viktigt att göra rätt och våra rutiner för hur vi agerar ska sitta i benmärgen. Du kommer därför få en gedigen utbildning när du startar hos oss. Utöver detta erbjuder vi företagshälsovård, friskvårdsbidrag, och deltagande i olika lopp och lagtävlingar. Vi har också regelbundna afterwork-aktiviteter så som beachvolleyboll, bowling och quizkvällar. Vi har fantastiskt roligt på jobbet och är en stabil arbetsgivare som ger dig möjligheten till att påverka och utvecklas!

Nyfiken?

Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du givetvis välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Ottilia Porselid: 073-375 94 07, ottilia.porselid@sectoralarm.se

Vi kommer i den här rekryteringsprocessen använda oss av tester. VI dessa tester behöver du vara tillgänglig och kunna komma till oss.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.