Innesäljare till huvudkontoret, Sector Alarm

Innesäljare till huvudkontoret, Sector Alarm

Jobba hårt, fira framgång och bli en del av vår resa till att bli Europas största larmbolag!

Vad gör en innesäljare hos oss?

Teamet är kärnan på vår säljavdelning. Du kommer att ingå i ett team som sprider energi, taggar varandra och har en härlig inställning. Du jobbar via telefon och bearbetar kunder som har gjort intresseanmälan för våra produkter och tjänster eller som varit i kontakt med oss tidigare. Din uppgift är att presentera och arbeta med alla våra produkter och tjänster för att optimera möjligheterna för kunden, på ett ärligt och genuint sätt. Du följer dina och teamets resultat på våra tv-skärmar, lyssnar på taggade musik, har kampanjdagar och självklart tävlingar.

Förutom att sälja har du självklart löpande arbetssamtal med din närmsta ledare – för att du hela tiden ska utvecklas. I tjänsten har du möjlighet att tjäna mycket pengar men med en trygg grund som ser ut på följande vis: Fast lön 17 000kr/mån + provision med en mållön på 34 000kr. Skulle du sälja mer finns det inget tak för hur mycket pengar du kan tjäna – det enda som kan stoppa dig är du själv.

Vi jobbar kontorstider, måndag - fredag, 8-17.

Vem är du?

Våra medarbetare är vår framgångsfaktor och därför är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Du har tidigare erfarenhet från försäljning och förstår vikten av att göra en grundlig kundanalys och arbeta med relationsförsäljning. Är du även målfokuserad, driven och en teamspelare så har vi en "perfect match". Lägg ner Tinder och matcha med oss istället!

Utöver detta är det viktigt att du:
  • Är prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Utrycker dig väl i både tal och skrift på svenska.

Vad erbjuder vi dig?


På Sector Alarms huvudkontor i Göteborg arbetar du i en härlig arbetsmiljö i nya lokaler där alla bidrar till en framgångsrik, positiv företagskultur med högt i tak. Arbetsglädje är viktigt för oss och präglar vår verksamhet. Vi firar, bekräftar, hjälper och uppmuntrar varandra. Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter, vi har fantastiska utbildningsprogram som främjar både professionell och personlig utveckling. Är du redo?

Din ansökan!

Vad roligt att du är intresserad av tjänsten som säljare!

Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta mig, Sara Malm (sara.malm@sectoralarm.se).
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 0733-757143
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.