Inhouse Sales Manager

Inhouse Sales Manager

Vill du vara med på vår framgångsresa och bidra till ytterligare tillväxt i ett Karriärföretag som expanderar i Europa varje år? Drivs du av högt uppsatta säljmål och en stark vinnarkultur? Vi söker dig som vill utmana oss att strategiskt ta nästa kliv framåt och som söker ett team som prioriterar både kundens upplevelse såväl som försäljning!

Tjänsten

Som Inhouse Sales Manager kommer du genom nära coaching leda ett positivt och tävlingsinriktat team på närmare 20 säljare som arbetar med uppsökande telefonförsäljning via leads mot privatpersoner. Teamets uppgift är att prestera och arbeta med hela produktportföljen för att ge kunden en försäljningsservice i världsklass. I rollen ingår att motivera och utveckla ditt team till framgång. En lika viktig uppgift är det proaktiva arbetet. Att genom uppföljning och datadriven analys av säljresultat via KPI'er, kunna avgöra vilka actions som behöver tas framåt. Du rapporterar till vår Portföljdirektör och dina arbetsuppgifter kräver ett genuint intresse för kundens behov, försäljning och ledarskap.

Vem är du?

Vi söker dig som är, eller varit, en vass telefonsäljare och som är en coachande ledare, en förebild med god förmåga att påverka och inspirera dina medmänniskor. Det är du som är lagkaptenen som tar laget och individen till målet och målet till skyarna! Tidigare erfarenhet från en ledande befattning med påvisat framgång är därmed en förutsättning. Vi letar efter en medarbetare som kan kombinera att bygga en energifylld stämning med resultat och fokus på affärer genom att själv visa vägen. Vi tänker att du är strukturerad i ditt arbetssätt, målfokuserad, handlingskraftig och står trygg att luta sig mot, i med – och motgång.

Vad kan vi erbjuda?

Sector Alarm växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Vi erbjuder en säljkultur med hög puls där arbetsglädje, framgång och positivitet präglar vår vardag. Vi satsar mycket på att ge alla medarbetare de rätta verktygen för att lyckas. Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Ansökan

Senaste ansökningsdag är den 16e maj. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se alt. 0729-88 94 28.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Karin Ardbo
Telefon 031-809530
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.