Inhouse Säljare

Inhouse Säljare

Har du erfarenhet av service och tycker att det där med försäljning låter spännande? Vill du jobba på en arbetsplats med stark sammanhållning, stort tävlingsfokus och arbetsglädje i överflöd? Då borde du söka tjänsten som Inhouse Säljare på hos oss på Sector Alarm!

Om Rollen

I rollen som Inhouse Säljare kommer du att leverera service till nya kunder över telefon. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera leads från våra olika kanaler och en stor del handlar såklart om försäljning till nya kunder. De flesta samtal sker på svenska men ibland får du chansen att använda dina kunskaper i engelska. Du kommer ha individuella försäljningsmål att jobba mot och din ledare och ditt team finns där för att hjälpa dig lyckas. Teamkänslan är stark och vi som jobbar här är inte bara väldigt trevliga utan också drivna och målfokuserade. Om vi ska vara ärliga är vi rätt tävlingsinriktade också. Lönen består av en fast del samt möjlighet till en generös provisions del som du själv kan påverka.

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du, precis som vi, drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Du har på något sätt jobbat med service eller människor samt har ett intresse för försäljning. Vi jobbar i flera olika datorsystem som vi kan lära dig men du behöver ha datorvana sedan tidigare. Viktigast för oss är din inställning och din vilja att lära dig och hela tiden utvecklas. Vi har inspirerande ledare som kommer peppa, utmana och stötta dig. Vi vill se dig lyckas!

Att arbeta på Sector Alarm

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i ett nära ledarskap. Vi månar om en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är gemenskapen viktig och vi arbetar för en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Nyfiken?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Ermund på 073-861 94 30 alternativt malin.ermund@sectoralarm.se

Du söker tjänsten via vår hemsida där du bifogar CV och personligt brev (kom ihåg att berätta varför just du ska få en plats i vårt fantastiska team). Sista ansökningsdag är 31/8 men vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att lära känna dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.