Heltidsjobb i Göteborg

Heltidsjobb i Göteborg

Har du inställningen att du alltid vill vara bättre än vad du var igår?

Då är rollen som säljare inom uppsökande försäljning rätt utmaning för dig! I denna tjänst har du eget ansvar för att söka upp nya kunder i deras hem och öka intresset för säkerhet. När du har skapat intresset bokar du och genomför ett säljande möte i kundens bostad. Du kommer tillsammans med dina kollegor att sälja larm mot inbrott och brand som kan göra stor skillnad för familjer runt omkring Göteborg.

Du kommer att belönas för din prestation, skapa erfarenhet för livet och vem vet, kanske även hitta nya vänner i något utav våra fantastiska team. Det våra team har gemensamt är att vi alltid strävar efter att nå våra mål och vi drivs utav att jobba under press.

Tjänsten är på heltid tillsvidare och då vi vänder oss till privatpersoner så jobbar vi söndag till torsdag med arbetstid från 13.00 till ca 22.00.

Vi söker dig som:
  • Är prickfri i polisens belastningsregister
  • Klarar av det svenska språket i både tal och skrift
  • Vill utvecklas inom försäljning

Ansökan

Du ansöker snabbt och enkelt genom mobilen och du väljer själv om du vill bifoga cv. Vi går mest efter dina personliga egenskaper och kommer därför att kontakta dig för att stämma av om vi matchar med varandra. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Edwardsson på 0733-757 166.

Sista ansökningsdag är 8/3 och vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Edwardsson
Telefon 0733-757 166
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.