HR-Koordinator

HR-Koordinator

Innan du läser vidare vad denna tjänst innebär: Visst tar du för givet att onboardingen kommer vara bra? Du förväntar dig en strukturerad introduktion? BRA!
Det är viktigt för oss också. Därför söker vi dig som kommer stötta våra HR Business Partners, ledare och ja, egentligen hela organisationen, i den digitala medarbetarresan men framför allt i processen kring onboarding av nya medarbetare.

Tjänsten

Till vår HR-avdelning på huvudkontoret i Göteborg, söker vi dig som gärna grottar ner dig i processer och strukturer och har ett öga för effektiva förbättringsförslag. Som HR-Koordinator hos oss kommer du ha en central roll på vår HR-avdelning. Teamet består idag av sex kollegor och du rapporterar till vår HRBP.

Tillbaka till uppdraget, mycket är på plats men vi är i behov av en dig som kommer vara en stöttepelare med stenkoll på alla våra system och samtidigt säkerställer att dem används på bästa möjliga vis, du är vår superuser helt enkelt. Andra dagliga uppgifter kommer bestå av att analysera personaldata, bistå ledare med värdefulla insikter och komma med förbättringsförslag. Planera och koordinera utbildningar och onboarding. Kort sagt kommer du arbeta med siffror kopplat till hela medarbetarresan, i form av statistik och utvärdering.

Vem är du?

Vi ser att du är eller vill bli riktigt vass på effektiva processer och värdeskapande system. Din analytiska ådra syns i nästan allt du gör och tack vare den har du lätt för att se korrelationer och samband. Du trivs med att ha ett tydligt uppdrag men är proaktiv i ditt arbetssätt. Att andra kollegor söker din hjälp, motiverar dig och pedagogiskt stöttar du. Du har erfarenhet av att arbeta strukturerat och noggrant. Förmodligen har du en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller ekonomi och har du jobbat med liknande roll tidigare är det starkt meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att jobba i Workday är även det starkt meriterande.

Vad vi erbjuder

Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa. Vardagen präglas av hög puls, en positiv kultur och engagerade medarbetare med hög arbetsglädje. I nya lokaler, mitt i Göteborg, kommer du att vara en del av ett härligt gäng med ett brinnande intresse för media och kommunikation. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet. Vi är ett företag under tillväxt och blivit utnämnda till Karriärföretag för sjätte året i rad. Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Ansök idag!

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 7:e mars. Vi kommer påbörja urvalet löpande och skicka ut tester till kvalificerade kandidater. Däremot kommer vi intervjua kandidater efter att ansökningstiden löpt ut. I denna rekrytering kommer vi ha två intervjuer, case samt referenser.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Therese Selander 0709 15 74 01, therese.selander@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.