Eventsäljare

Eventsäljare

Just nu påverkas vår rekrytering av COVID-19. Då vi alltid sätter våra medarbetares hälsa i första hand har vi valt att tillsvidare inte utföra några fysiska intervjuer. Med det sagt så är ni, våra kandidater, minst lika viktiga – och vi välkomnar fortfarande er intresseanmälan till jobbet. Vi håller sedan en kortare telefonintervju med alla som ansöker och om vi är en match för varandra, så bokar vi in dig för en fysisk intervju så fort situationen återgår till normalt. Stay safe!

Vill du jobba i ett karriärsföretag?

Trivs du att arbeta i sociala sammanhang, ha flexibla arbetstider och stort eget ansvar bör du söka jobbet som eventsäljare hos oss. Vi söker dig som är driven, sprider positiv energi och gillar att stå i centrum. Du kommer ingå i ett fantastiskt team som tillsammans jobbar för att hjälpa familjer att få ett tryggare och säkrare hem runt om i Sverige. Låter detta som något för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten
I rollen som eventsäljare kommer du att resa och upptäcka olika städer i Sverige tillsammans med ditt team. Mässor, event och mötet med nya människor kommer vara en del av din vardag. Dina arbetsuppgifter kommer även innebära att boka och genomföra kundbesök samt representera våra tjänster och produkter runt om i Sverige.

Vi ser att du gärna har arbetat med försäljning tidigare men för oss är det din inställning och personliga energi som är det viktigaste. Vi söker därför dig som är positiv, gärna tar egna initiativ och vill utvecklas inom försäljning.

Du får i samband med din anställning möjligheten att gå vårt skräddarsydda utbildningsprogram, Sector Way Academy. Syftet med utbildningen är att du ska få den bästa möjliga starten på din karriär hos oss. Som anställd på Sector Alarm finns stora utvecklings- och karriärmöjligheter och du kommer tillsammans med din närmsta chef arbeta för att du ska utvecklas i din roll. Vi tror på dig och din utvecklingspotential!

Krav för tjänsten
Tjänsten kräver körkort.
Tjänsten förutsätter att du hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift samt att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi tillämpar ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lise Erhardtsen. lise.erhardtsen@sectoralarm.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.