Digital Marketing and Talent Sourcing Specialist

Digital Marketing and Talent Sourcing Specialist

Intervju med Rasmus som har tjänsten idag: https://youtu.be/FRwXu0DHzeM

Förstår du innebörden av att var entreprenöriell? Är du snabbfotad och resultatorienterad? Har du dessutom erfarenhet av att planera, skapa och genomföra digitala kampanjer? Då kanske vi kan erbjuda en perfekt roll för dig. Vi rekryterar just nu en Digital Marketing and Talent Sourcing Specialist till vår säljorganisation på Sector Alarm.

Tjänsten

Som Digital Marketing and Talent Sourcing Specialist är du ytterst ansvarig för vårt employer brand samt vår digitala marknadsföring för rekrytering till säljorganisationen. Du blir en naturlig del av hela rekryteringskedjan och kommer att vara en stor del av hela bolagets framgång. Du är säljorganisationens expert när det kommer till att planera, utföra samt analysera digitala kampanjer med syfte att generera rekryteringsleads. Det är ett högt tempo och alltid ett stort rekryteringsbehov, vilket gör att det är av yttersta vikt att hela tiden testa nya vägar, nytt material och utvärdera befintliga kampanjer för att nå högsta möjliga resultat.

Säljorganisationens rekryteringsavdelning rekryterar säljare i hela landet på veckobasis, vilket resulterar i att ett tätt samarbete med rekryteringschefen är vitalt. Genom en tät dialog och nära samarbete, ger ni varandra insikter för att tillsammans utveckla era skilda ansvarsområden. Förutom rekryteringschefen kommer du att samarbeta med, och presentera för beställarna i säljorganisationen. Innefattande lokala Säljchefer, Regionala Försäljningschefer samt Försäljningsdirektören.

Vem är du?
  • Du har erfarenhet av att planera, skapa samt implementera digitala kampanjer för Paid Social
  • Du är van av att sätta upp samt köpa kampanjer genom Facebook Ads/Business Manager
  • Du är en van beställare, samt kravställare mot externa byråer för SEM, SEO och Produktion
  • Presentera samt övertyga dina stakeholders ligger i ditt DNA
  • Budgetplanering är kul (egentligen inte), men utan den kan man inte köpa någon digital marknadsföring
  • Du triggas av KPI:er
  • Du är utbildad inom marknadsföring
  • Du är handlingskraftig och snabbfotad. Detaljerna är viktiga, men du fastnar sällan i dem
  • Du får en extra stjärna i kanten om du tidigare jobbat med marknadsföring inom volymrekrytering
I denna tjänsten rapporterar du till Försäljningsdirektören (Victor Emanuelsson) men du kommer även att vara en naturlig del av vår marknadsavdelning. Förutom mycket samarbete kommer du att behöva vara självgående, som den sanna entreprenör du är. Du har ett sinne och passion för digital marknadsföring och en förståelse för hela det digitala landskapet. Du ska kunna tolka och förstå målgruppens beteende online och hur olika kanaler hänger ihop. Förutom ovan nämnda egenskaper kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Vad kan vi erbjuda?

Som medarbetare på huvudkontoret i Göteborg arbetar du tillsammans med 150 medarbetare, i nya fräscha lokaler, i en positiv miljö med en härlig kultur och hög arbetsglädje. Vi är måna om att våra anställda ska få en bra start med gedigen introduktion och utbildning för att känna sig väl förberedda inför kommande uppgift. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta framgångsfaktor, vilket är varför vi är måna om, och satsar mycket på vår personal. Vi erbjuder därför en mängd personalaktiviteter, vi har fokus på friskvård och det är framförallt viktigt att vi har kul på jobbet. Vi glömmer dessutom aldrig att fira våra framgångar. Våra värderingar: Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Ansökan

Eftersom det är semestertider kommer vi starta intervjuerna först efter att annonsen stängts ned. Sista ansökningsdag är den 9:e augusti. Har du frågor eller funderingar om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Selander, 0709-157401 therese.selander@sectoralarm.se Har du ytterligare frågor om tjänsten eller kanske bara undrar om hur Rasmus mår (Rasmus har tjänsten som Digital Marketing and Talent Sourcing Specialist idag) kontaktar du Rasmus, 0723-345867 rasmus.hvorslev@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Therese Selander
Telefon 0709157401
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.