Är du trött på samma gamla jobbannonser? Det är vi med!

Är du trött på samma gamla jobbannonser? Det är vi med!

Vi vill göra det enkelt och okomplicerat att söka ett jobb hos oss, precis så som våra produkter och tjänster fungerar för våra kunder. Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt för Sector Alarm och som är en lagspelare ut i fingerspetsarna. Vi lever efter vårt motto 'Varje dag är en ny match att vinna', och därför är det viktigt att vi arbetar som ett lag och peppar varandra vid motgång och hyllar varandra vid framgång. Hur låter det? FANTASTISKT sa Malte och tackade ja till tjänsten som säljare hos oss.

Hos oss är de personliga egenskaperna det absolut viktigaste när vi anställer nya medarbetare, vi kontaktar därför alla som söker till oss vilket gör att vi har en av Sveriges bästa säljkårer. Vill du också bli en del utav ett av Europas största larmföretag och vara med på vår resa mot toppen? Fundera då inte mer utan ansök redan idag så kommer jag eller mina kollegor att ta kontakt med dig de kommande dagarna.

Sist men inte minst, vi har självklart några riktlinjer att förhålla oss till. För att vara aktuell för tjänsten hos oss behöver du:

  • Tala svenska flytande i tal och skrift då vi jobbar med personliga möten
  • Vara prickfri hos konstapel blå
  • Kunna arbeta heltid, dvs 40h/veckan
  • Kunna arbeta eftermiddagar och kvällar, vi träffar självklart våra kunder när dem är hemma och inte mitt på dagen!

Vad händer nu? Vi rekryterar löpande och eftersom vi värdesätter dina personliga egenskaper mest vill jag hellre prata med dig än att läsa vad du har gjort tidigare. Du ansöker därför lätt via mobilen eller datorn, utan att skicka cv!

Vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Johanna Edwardsson
Telefon 0733-757 166
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.