Säljare med passion för dykning

Säljare med passion för dykning

Om rollen

Som säljare på Scuba Travel kommer du att arbeta i ett mindre, ambitiöst team som alla drivs av samma passion; resor och dykning. Du kommer att ansvar för hela säljprocessen för dina resenärer samt alla förberedelser innan, under, och efter avresa. Rollen passar dig som drivs av resultat, både på individuell- och teamnivå och som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor och göra skillnad för era resenärer.

Tjänsten är en direktrekrytering där vi på Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men anställning sker direkt hos Scuba Travel. Anställningen kommer inledas med en provanställning hos Scuba Travel. Arbetstiderna är dagtid och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Kontoret ligger beläget i centrala Gårda i Göteborg.

Vi söker dig som:
  • Är en driven och resultatorienterad säljare som sporras av att arbeta mot höga mål
  • Har en passion för dykning och har dykcertifikat
  • Har en hög känsla för service och kvalitet i ditt arbetssätt
  • Är van med att ta stort ansvar i dina försäljningsprocesser
  • Har erfarenhet av långsiktig och relationsskapande försäljning
  • Har goda administrativa kunskaper
Vi tror att du som söker är ambitiös, passionerad för försäljning och livet under vattenytan, och vill komma till ett företag som hjälper dig vidareutvecklas. För att lyckas i rollen är du lyhörd för dina resenärers önskemål och behov och levererar alltid högsta nivå av service och bemötande mot dem. Vidare är det viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, du talar och skriver flytande på engelska och svenska samt är datorvan. Du har härlig energi som smittar av sig till dina kollegor och tillsammans arbetar ni för att uppnå era mål. Vi tror att du trivs i gemenskap med dina kollegor men har lätt för att motivera dig själv och arbeta självständigt. Har du arbetat tidigare med reseproduktion är det meriterande men inte ett krav för rollen.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scuba Travel är ett växande reseföretag med stor drivkraft och vi har höga krav både på oss själva och våra samarbetspartners. Allt för att arrangera resor med fokus på kvalitet och upplevelser. Företaget har sitt ursprung i en stor res- och äventyrslust och en stor kärlek till havet.

De erbjuder specialanpassade resor till deras kunder och levererar alltid högsta service och kvalitet från start till slut. Är du en ambitiös säljare med en passion för dykning och vill hjälpa dina kunder förverkliga deras drömresor? Ta chansen att bli deras nya säljare! Urval och intervjuer sker löpande.