Servicetekniker

Servicetekniker

Servicetekniker inom Brand/Säkerhet till Schneider Electric i Göteborg
Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden, inom brand och säkerhet, och arbeta med de duktigaste kollegorna i branschen? Vill du ha en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Göteborg en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker inom brand och säkerhet kommer du att tillhöra ett kompetent team och arbeta brett med både projekt och serviceuppdrag. Arbetsuppgifterna är omväxlande och rollen innebär mycket kundkontakter, där du hanterar hela kedjan från första kontakt till rapportering av arbetet. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos kunder och ditt kontor. Geografiskt finns kunderna i Göteborg med omnejd.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;
  • Installation, programmering och driftsättning av Schneider Electrics egen produkt ESMI
  • Felsökning och avhjälpande service
  • Teknisk support, rådgivning och merförsäljning
Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som antingen har elteknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå, eller så arbetar du inom el, tele, nätverksteknik eller teknik i någon form, antingen som tekniker eller ingenjör. Har du erfarenhet av att installera och driftsätta säkerhetssystem (brandlarm, inbrottslarm eller passersystem), eller ett intresse för den typen av system, programmering/IT och nätverksteknik, ser vi det som en stor fördel. Du har god teknisk förståelse och gärna erfarenhet av service och kundkontakter sedan tidigare. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, engagerad och nyfiken och du motiveras av problemlösning och av att utvecklas i det du gör. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann samt mån om att följa regelverk. Du har en hög servicenivå, är lyhörd och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du är självgående, bekväm med att fatta egna beslut och att du kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Samtidigt trivs du med att arbeta i team och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du är social och öppen som person, och har ett tillmötesgående sätt, som gör att du har lätt för att skapa relationer med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig

På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök

I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer +46 40-10 12 19, vid frågor om tjänsten.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric leder den digitala omvandlingen av energihantering och automation inom bostäder, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier.
Schneider Electric är ett dynamiskt, globalt och ansvarstagande företag som letar efter engagerade och innovativa medarbetare som precis som dem, anser att säker, tillförlitlig, effektiv, hållbar och uppkopplad energi är till för alla.