Teknisk säljare
Göteborg

"We shape the mobility for tomorrow"

Hos Schaeffler får du jobba i ett dynamiskt teknikbolag i internationell arbetsmiljö med marknadsledande produkter. Innovativ företagskultur med stark entreprenörsanda ger dig stora möjligheter att forma din egen väg till framgång och utveckla ditt affärsmannaskap.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare arbetar du långsiktigt med våra kunder genom att skapa en nära relation till tekniker, produktutvecklare och inköpare och identifierar i samarbete med dem de framtida behoven. I arbetet ingår det att sätta sig in i och förstå kundens marknad och de krav som den ställer på de produkter där Schaefflers komponenter ingår.

Den tekniska säljaren ansvarar för den totala marknadsbearbetningen och försäljningen inom distriktet där framgången i första hand mäts i omsättning och marknadsandelar. Distriktet är sydvästra Sverige och vi ser gärna att du är på plats på kontoret i Göteborg 1 dag i veckan. Möjlighet att utgå från hemmakontor finns.

Dina kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet av att sälja teknikledande märkesprodukter till svensk tillverkningsindustri.
  • God teknisk och ekonomisk kompetens.
  • Ingenjörsutbildning på högskolenivå, lägst gymnasienivå, gärna i kombination med studier i marknadsföring.
  • Vana av att genom nära samarbete med kunder ta fram effektiva och tekniska lösningar som driver utvecklingen och affären vidare hos både kunden och det egna bolaget.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort är ett krav.
Din profil
  • Ett utvecklat affärsmannaskap som kompletterar din egen tekniska profil med kvalitetsmedvetenhet och en god säljande förmåga.
  • Du är trygg och bekväm i att planera och prioritera ditt säljarbete med god framförhållning
  • Van att ta ansvar för uppgiften och du förstår värdet av att i alla lägen framstå med engagemang och pålitlighet.
Som person är du mycket försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och marknadsföra olika tekniska lösningar på ett övertygande sätt. Du har en förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande.

Om Schaeffler
Schaefflerkoncernen är en ledande global integrerad underleverantör till fordonstillverkare och övrig industri. Företaget representerar högsta kvalitet, enastående teknik och utpräglad innovationsförmåga. Schaefflerkoncernen ger ett avgörande bidrag till "mobility for tomorrow" med högprecisa komponenter och system i motor, växellåda och chassilösningar, samt rullnings- och glidlagerlösningar för mängder av industriella tillämpningar. Med cirka 92 000 medarbetare världen över är Schaeffler ett av Europas största familjeägda teknikföretag.

Schaeffler Sverige AB är det svenska försäljningsbolaget i Schaefflergruppen för varumärkena INA och FAG. Läs mer om Schaeffler på www.schaeffler.se

Sökord: Försäljning, Säljare, Teknisk försäljning, Försäljningsingenjör, Fältsäljare, Utesäljare, Industrisäljare, Teknisksäljare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 12 jan (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.