Teknisk Säljare till Scantron AB, Göteborg

Teknisk Säljare till Scantron AB, Göteborg

Teknisk säljare

till Scantron i Göteborg


Vi söker nu en teknisk säljare som vill vara med och forma framtidens Scantron.

Scantron har sedan början av 80-talet erbjudit professionella säkerhetslösningar för flerbostadshus och företag. Scantron erbjuder ett brett utbud av produkter och lösningar inom passerkontroll, porttelefoni, brand- och nödkommunikationssystem och finns i dag representerat i Sverige, Danmark och Slovenien.

Vi strävar efter att bli den mest attraktiva leverantören på marknaden inom vårt segment med professionella säkerhetslösningar till företag, projektutvecklare och bostadsrättsföreningar över hela landet. Produkternas höga grad av flexibilitet gör det möjligt för användaren att hitta innovativa lösningar, oavsett hur säkerhets- och passerkontrollbehoven ser ut.

Om tjänsten

Som teknisk säljare kommer du att ha en central roll i vår organisation och ansvara för försäljning av våra produkter och lösningar mot våra kunder - installatörer och elföretag.
 • Till stor del kommer du att arbeta med nykundsbearbetning men till viss del även vidareutveckla redan befintliga kundrelationer
 • Du kommer att arbeta med konsult- och slutkundsbearbetning och med projektbevakning och projektbearbetning
 • Du ingår i vår nordiska säljgrupp där du får möjligheten att vara delaktig och påverka i frågor som bl.a. produktutveckling och framtida produkter
 • Vi samarbetar med kollegor i Danmark och Slovenien och du kommer därför ha mycket kommunikation på engelska
 • Då vi finns i Göteborg men levererar produkter över hela landet kommer tjänsten innebära en del resor med övernattning


"Vi erbjuder en prestigelös och spännande arbetsplats med produkter i teknisk framkant som är under ständig utveckling. Som säljare hos oss kommer man att få arbeta brett mot många målgrupper såsom installatörer, slutkunder och konsulter mm. Man kommer få en flexibel tillvaro men med stort ansvar."

Läs mer om vad Jonas Lideborg har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/scantron

Din Profil
Du är driven, relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Idag är du i starten av din säljkarriär och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har viljan att lyckas. Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete med teknisk inriktning är meriterande men inget krav.
 • Du är ansvarstagande
 • Du har ett stort intresse för att leverera rätt lösning utifrån kundens behov och problemställning.
 • Du har en naturlig servicekänsla
 • Du har viljan att ta ansvar för hög nivå av kundnöjdhet.
 • Du har hög social kompetens
 • Du arbetar lösningsorienterat
 • Du är lyhörd för verksamhetens och kundens behov.
 • Du är öppen, positiv samt värdesätter och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.
Då vi befinner oss i ett expansivt skede kommer tjänsten för rätt person att vara väldigt utvecklande med många möjligheter att påverka sin framtida roll men även nuvarande arbetssätt, rutiner och hur vi utvecklas framåt.

För att lyckas i rollen har du ett tekniska intresse och förståelse för kunders behov samt förmåga att kunna presentera en bra lösning inom det tekniska området. Du har körkort.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Lideborg, VD Scantron AB, på 070-334 89 00.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 aug 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!