Servicetekniker

Servicetekniker

Servicetekniker
Göteborg


Som servicetekniker på Scandlift får du möjligheten att arbeta på ett bolag som med 35 år i branschen vuxit och blivit en av Västsveriges största återförsäljare av världsledande märken. Tillsammans med dina kollegor utgör du som servicetekniker en nyckelfunktion för vår verksamhet och våra kunder.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos Scandlift arbetar du med vår offensiva satsning på service och underhåll av olika liftmodeller och teleskoplastare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är service och reparationer av alla typer av liftar samt lätta och tunga fordon inom Scandlifts produktsortiment. Du kommer att ingå i ett team på ca 14 personer, som tillsammans skapar kundnytta för våra kunder. Arbetet sker ute hos våra kunder eller i vår egen verkstad.

Vi erbjuder
Scandlift erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt privatägt bolag med korta beslutsvägar och god stämning. Hos Scandlift kommer du vara med och påverka vår utveckling och där din insats gör stor skillnad för kunderna. I den här rollen finns det goda möjligheter för dig att växa inom bolaget.

"Som servicetekniker på Scandlift är du ansiktet utåt mot våra kunder och en viktigt funktion för bolaget. Det är en skön stämning bland medarbetarna och en trevlig miljö. Man får arbeta med olika typer av liftmodeller vilket blir en bra utmaning. Tillsammans i teamet höjer vi nu ribban ytterligare en nivå där teknikerna känner att det får ett härligt flöde i verkstaden och på fältet. Gruppen är ett härligt gäng som jobbar bra ihop och som ger bra harmoni i företaget. "

- Marcus Berg, Ansvarig Scandlift

Kvalifikationer
  • Du har fordonsteknisk bakgrund och ett stort intresse med goda kunskaper från branschen.
  • Några års erfarenhet inom lift-, truck-, fordon- eller närliggande bransch.
  • Kunskaper kring läsning och förståelse av el- och hydraul schema är meriterande.
  • Lift- och truckkort är meriterande.
  • Körkort B är ett krav.
  • Svenska och engelska i tal och skift.
Din profil
Vi söker dig som har ett starkt driv och en noggrannhet för detaljer samt med tidigare dokumenterad erfarenhet som servicetekniker inom lift-, truck-, fordon- eller närliggande bransch. Du är positiv och utåtriktad samt har en stark drivkraft och tycker om att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är en lagspelare och besitter god förmåga att både skapa och upprätthålla relationer samtidigt som du har ett starkt intresse för god kundservice. För att lyckas i rollen söker vi dig som gillar utmaningen att arbeta i ett bolag i stark tillväxt

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Om Scandlift
Scandlift är auktoriserad återförsäljare sedan snart 35 år, och störst i Sverige på Genie liftar. Vi är helhetsleverantör av alla olika liftmodeller, teleskoplastare och lastbilsmonterade liftar från flera världsledande märken. Förutom nya maskiner har vi ett av Europas största utbud av begagnade liftar. Våra kunder består av allt från små till stora uthyrningsbolag, industrier och byggbolag till hantverkare, kommuner, räddningstjänst och köpcenter. Under 2018 förvärvade Scandlift det anrika Göteborgs Truck Service GTS och tillsammans kompletterar bolagen vararandra mycket väl. Kontoret är beläget i Skandiahamnen i Göteborg. Besök gärna vår hemsida för mer information: www.scandlift.se

Sökord: servicetekniker, fordonstekniker, fälttekniker, verkstadsmekaniker,liftar, truckar
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.