Bilspeditör med produkt- och teamledaransvar till Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics AB!

Bilspeditör med produkt- och teamledaransvar till Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics AB!

Har du minst fem års erfarenhet av bilspedition och söker nästa utmaning? Söker du en tjänst där du får möjlighet att arbeta med såväl kunder/försäljning som med ledarskap och affärsutveckling? Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics söker en medarbetare till avdelningen för biltransporter i Göteborg. Hos oss får du möjlighet att påverka och växa på ett tryggt bolag med utmanade och spännande uppdrag!

Om Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics AB

Unitrans AB är en del av Scandinavian Shipping & Logistics AB. Vi har kontor i Göteborg, Malmö, Jönköping, Norrköping, Helsingfors och Vilnius med totalt ca 45 anställda. I gruppen har vi linjeagenturer, speditionsverksamhet med sjö-, projekt-, flyg-, tåg- och biltransporter. Unitrans fokuserar på landtransporter i Spanien, Portugal och Italien, men även sjöfrakt mellan Kina och Sverige.

Läs mer om oss på https://www.scandinavianshipping.se/sv/

Vi söker nu en erfaren bilspeditör som vill vara med och driva vår bilspedition i Göteborg framåt till nästa nivå!


Din nya tjänst


Som Bilspeditör med produkt- och teamledaransvar på Unitrans/Scandinavian Shipping & Logistics kommer du att ansvara för vår avdelning som fokuserar på biltransporter. Du kommer att vara operativt ansvarig, teamledande (för två bilspeditörer) och ha en stor roll i att få avdelningen att växa och utvecklas. Du kommer att ha budgetansvar för din avdelning som idag har sina huvudsakliga marknader i Sverige, Italien, Spanien och Portugal.

Hos oss kommer du att:
 • Hantera dialogen med våra kunder och leverantörer
 • Hantera offerter och fakturera
 • Planera, boka och leveransbevaka sändningar
 • Identifiera nya affärsmöjligheter och arbeta med mer- och nyförsäljning
 • Utveckla och driva avdelningen för bilspedition till nästa nivå
Du rapporterar direkt till vår Manager för SSL Freight Forwarding som också utgår från kontoret i Göteborg. Det kan förekomma resor i tjänsten, men rollen som Bilspeditör med produkt- och teamledaransvar är i huvudsak en kontorstjänst.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:
 • Avslutad gymnasieutbildning
 • Minst fem års erfarenhet från bilspedition
 • Mycket goda kunskaper om tullhantering, export och import
 • Nätverk/kundkontakter inom branschen
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
 • Körkort B
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom logistik
 • Erfarenhet av att leda personal
Personliga egenskaper

Vi söker en erfaren, affärsdriven och entusiastisk medarbetare med intresse för såväl kundrelationer och affärsutveckling som ledarskap! Genom ett professionellt och förstklassigt bemötande av våra kunder bygger du hållbara relationer som på sikt både genererar lojalitet och försäljning. Du trivs i en ledande roll där du får möjlighet att stötta och coacha dina kollegor. Du tar gärna egna initiativ, är noggrann samt strukturerad. Du drivs av förändringsarbete och nytänkande och ser det som en spännande utmaning att utveckla arbetet på din avdelning.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en internationell miljö där teamkänslan är viktig! Vi arbetar aktivt med trivselfrågor och hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi uppmuntrar till nytänkande och det finns stora möjligheter att påverka hos oss. Vi är ett tryggt och finansiellt starkt bolag och komplexiteten i våra uppdrag skapar möjlighet för våra anställda att utvecklas i sina yrkesroller. Du delar våra värderingar: personlig, tillgänglig, engagerad och pålitlig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i centrala Göteborg. Arbetstiden är vanliga kontorstider och vi erbjuder flexibla arbetstider. Vi tillämpar självklart kollektivavtal.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdagen är 1 november. Vi tillämpar dock löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Unitrans/Scandinavian & Shipping Logistics AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (55 dagar kvar)