Bli en del av Scan Group's säljteam

Hos oss jobbar du för ett seriöst företag (grundat 2008) som är licensierat i Sverige inom sin bransch. Vårt huvudkontor är baserat i London och utöver det har vi kontor i Barcelona och kommer nu även öppna ett kontor i Göteborg där lokalen bara ligger några minuters promenad från centralstationen. Denna annons riktar sig till dig som vill arbeta på ett nystartat kontor och vara med och bygga upp företagskulturen från grunden.

Vi vågar påstå att du kommer att arbeta med en lättsåld produkt, och du har en generös provision. Du har självklart även en bra grundlön som gör jobbet till ett stabilt och tryggt säljjobb. Majoriteten av säljtiden läggs på att ringa befintliga kunder eller färdiga leads men delvis även inkommande samtal. I dagsläget arbetar vi inte med något kallt material.

Som anställd hos Scan Group arbetar du för ett företag som genuint bryr sig om sina anställda och som kommer göra allt för att du ska trivas.

Vi arbetar inhouse för vår egen produkt. Du är alltså inte återförsäljare eller arbetande på uppdrag för någon annan, vilket gör att du har chansen att direkt påverka produkten, erbjudanden och kampanjerna vi arbetar med.

Observera att vi endast söker 4 kandidater! Vi är inget stort, opersonligt callcenter, utan tror mer på kvalitet än på kvantitet.

Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav. Det vi främst letar efter är mogna och drivna individer som vill växa med oss.

Utöver det söker vi dig som är:
  • Du älskar att själv kunna påverka din lön!
  • En seriös men ändå lekfull inställning till ditt jobb
  • Du bidrar med en positiv energi
  • Lätt att kommunicera med både kunder samt kollegor
  • En tävlingsmänniska som älskar att jobba med tydligt uppsatta mål (och att nå dem!)
Scan Group erbjuder dig:
  • Garanterad fastlön och provision varje månad
  • Säljutbildning anpassad för att du ska lyckas
  • Fina möjligheter till utveckling (både personlig och karriärmässig) inom vårt växande företag
Tveka inte att höra av dig på nedan mailadress om du har några frågor eller funderingar - Vi ser fram emot att få träffa dig och få veta mer om dig! Tryck på ansök nu knappen och mejla ditt CV och en kort beskrivning av dig själv så hör vi av oss!

jonatan.isaksson@moretechgroup.com

Mer information om oss finns på https://scangroup.co.uk/
Mer info
Kontaktperson Jonatan Isaksson
Email Mejla Jonatan Isaksson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://scangroup.co.uk/
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (8 dagar kvar)