Account Manager / Säljare till SAPS Service Management

Account Manager / Säljare till SAPS Service Management

Saps växer och söker dig som vill, vågar och tror på att du kan lyckas, så att vi tillsammans når våra försäljningsmål på kort och lång sikt. Vi är väl införstådda med våra medarbetares betydelse för att kunna ge Sveriges bästa service till kunderna och vi har gemensamt fokus på att nå våra mål. Häng med på vår spännande och utmanande resa mot vårt mål att omsätta 1 miljard SEK. Har du erfarenhet från branschen och söker ett privatägt företag med korta beslutsvägar, ett inkluderande ledarskap, tydliga mål och värderingar, samt ett prestigelöst förhållningssätt? Då kanske du är vår nästa säljare!

Om tjänsten
Saps Service Management ger företag och offentliga verksamheter över hela landet Sveriges bästa service inom affärsområdena Fastighet, Hälso & sjukvård och Infrastruktur. Den här tjänsten avser alla affärsområdena och du ansvarar för att självständigt bygga upp Saps försäljning mot privatkunder i Göteborgsregionen.

Den här tjänsten är för dig som brinner för att självständigt prospektera, bearbeta och kontraktera nya SME-kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen; från nya kontakt till kontrakt - alltid med fokus på långsiktighet och förtroende i affärsrelationerna. Utifrån våra kunders olika behov finner du lösningar som gör att Saps når sina mål, samtidigt som du förstår betydelsen av enkelhet, noggrannhet och flexibilitet i samarbetet med kund och internt.

Du utgår från vårt huvudkontor i Sisjön och rapporterar direkt till din närvarande VD & Försäljningschef Stefan Emericks och till din hjälp finns Kontraktschef och Ekonomi. För att vara framgångsrik i denna roll är du proaktiv, lösningsorienterad, noggrann och drivs av att hålla en hög servicegrad i allt du gör!

Vi erbjuder dig
 • Entreprenörsdrivet bolag med stark konkurrenskraft på en enorm marknad.
 • Möjlighet att påverka och vara med på en utmanande tillväxtresa med tuffa mål och visioner - mot en miljard SEK!
 • En tydlig organisation som lever efter värderingarna: oräddhet, enkelhet, flexibilitet och ansvarsfullhet.
 • Engagerat ledarskap med tydlig riktning - vi gör vad vi sagt!
 • Kul arbetsplats i stark förändringskultur med engagerade medarbetare - Vi trivs ihop! '
OM DIG - EGENSKAPER & ERFARENHETER
Vår nästa säljare är resultatinriktad och strävar efter att uppnå både företagets och dina egna mål. Du har ett bra självförtroende och samtidigt god självinsikt om dina förmågor och utmaningar. Du motiveras av hög aktivitet och av att träffa nya kunder. Du är en självklar presentatör och vass förhandlare, vilket är avgörande för att skapa förtroende och lyckas med värdeskapande försäljning gentemot SME kunder. Du trivs med att ha kontroll över din egen prestation och karriärsutveckling och ser alltid till att lyckas med ditt uppdrag och din försäljning.

För att du ska lyckas i rollen som säljare hos oss, söker vi dig med gedigen erfarenhet från branschen service & facility management och från lösningsförsäljning. Du är en fena på att nosa upp nya affärsmöjligheter och får kickar av att ta hem nya kundkonton, medelstora komplexa affärer, såsom mindre och effektiva affärslösningar. Självklart drivs du av att gå mot avslut och stänga affären!

Krav för tjänsten:
 • minst 3 års erfarenhet av (lösnings-)försäljning mot privata bolag, B2B
 • du har dokumenterad erfarenhet av många lyckade affärer, där din egen insats i hela säljprocessen varit avgörande
 • framgångsrik bakgrund av nykundsförsäljning
 • analytisk med förmåga att kalkylera och räkna på affärer. God förhandlare
 • lyhörd med god förståelse för dina kunders utmaningar och behov
 • rätt mental inställning; viljan att göra vad som krävs att nå uppsatta resultat- och mål!
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén och researcher Amanda Klippinge. Önskas ytterligare information når du Kajsa på 0735-21 65 31, alternativt Amanda på 0765-25 90 54. Urval kommer att ske löpande och därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer genomförs under vecka 37-39. Varmt välkommen med din ansökan!

Om saps

Saps Service Management säljer anpassade servicelösningar utifrån kundens behov. Våra kunder finns inom följande Affärsområden: Fastighet, Infrastruktur och Hälsa & sjukvård. Våra medarbetare präglas av en inre drivkraft, hög arbetsmoral, social förmåga och uppfattar våra värderingar som naturliga och självklara; Enkelhet, Oräddhet, Flexibilitet och Ansvarsfullhet. Saps har ca 170 anställda och omsätter ~170 mkr.

Sökord: säljare, nykundsbearbetning, hunter, fm, "facility management", säljtjänst, försäljning, service, AM, "account manager", new-business, fastighetssäljare, "service management"
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)