Snickare med yrkesbevis

Snickare med yrkesbevis

Sandögruppen AB behöver nu förstärka sitt team med ytterligare yrkesbevissnickare. Vi är ett ungt och expansivt företag som verkar inom byggsektorn, mestadels under totalentreprenad. Våra arbetsplatser är inom Storgöteborg och Norra Halland, med kontor och lagerhall i Grimmereds Industriområde, Västra Frölunda.

Sandögruppen har idag drygt 20 personer i heltidsarbete, där projektstyrning- och ledning samt snickare samarbetar med UE på arbetsplatserna där vi i totalentreprenad styr våra arbetsplatser.

Eftersom vi själva tillhandahåller egna kalkylatorer, konstruktörer och byggnadsträarbetare, så utför vi själva entreprenaden igenom hela arbetsprocessen från kalkyl till avetablering åt våra beställare. Vi är det lilla företaget, med storbolagstänk.

Vi behöver förstärka vårt snickarteam med erfarna snickare. Vi ser gärna att du är en snickare med yrkesbevis, har B-körkort och är självgående. Har du minst fem års dokumenterad erfarenhet, brinner för ditt yrke, är noggrann och ser dig själv utveckla din roll hos oss, så ser vi fram emot din ansökan.

Intervjuprocessen kommer att ske löpande och vi träffar kandidater omgående.
Mer info
Kontaktperson Alexander Dember
Telefon 0300 158 00
Email Mejla Alexander Dember
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandobygg.se
Sista ansökningsdag 13 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandögruppen AB och Sandö Bygg är ett Kungsbackabaserat byggföretag med mångårig erfarenhet inom branschen. Bygg, entreprenad, projektledning och konstruktion ligger oss varmast om hjärtat. Tillsammans med ett långsiktigt miljötänk och kompetenta medarbetare blir Sandö Bygg ett byggbolag att räkna med.

Genom aktivt miljöarbete kan vi säkerställa våra beställare, UE och samarbetspartners att en miljöhänsynsfullhet oavbrutet tas i beaktning i alla steg av vår arbetsprocess. Sandögruppen, och dess systerföretag, beaktar säkerhets-, hälso- och miljömässiga följdriktighet i alla investeringsbeslut som tas i företagen.

Varje befattningshavare ska ha en adekvat utbildning, medvetenhet och tillräcklig kunskap kring alla de frågor som rör säkerhet, hälsa och miljö. Vårt miljöarbete ska sammanhängande integreras i all vår verksamhet och ideligen följas upp för kontinuerliga förbättringar, utan uppehåll.

Besök gärna www.sandogruppen.se för mer information