Redovisningsansvarig till Salming Sports AB

Redovisningsansvarig till Salming Sports AB

Arbetsbeskrivning
Att arbeta som redovisningsansvarig hos Salming innebär en roll i en spännande och dynamisk miljö. I rollen ingår upprättande av bokslut, avstämningar, moms- och skattedeklarationer och viss form av löpande redovisning. Detta är tjänst för dig som vill vara med och påverka ditt arbete samt strukturera och effektivisera de ekonomiska processerna. Du kommer arbeta verksamhetsnära och det finns möjlighet att vara delaktig i budget- och prognosarbete. Detta är helt enkelt rollen för dig som vill ta nästa kliv i din karriär!

Utbildning
Du är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom med inslag av bokslutsarbete. Du trivs i en arbetsmiljö med korta beslutsvägar och det är meriterande med erfarenhet från e-handel och/eller moms. Idag arbetar företaget i Jeeves med en framtida övergång till Navision.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en person som trivs i en kommunikativ roll där man har tätt samarbete med inköp och sälj. Du är en trygg och proaktiv person med ett starkt driv och engagemang och du trivs i en föränderlig miljö där du har stor möjlighet att påverka. Som person är du en prestigelös och positiv lagspelare som gillar att ha många bollar i luften.

Salming Sports AB är ett sportföretag som äger och driver varumärket Salming. Bolaget utvecklar, designar och marknadsför produkter för löpning, handboll, innebandy och squash. Sverige är hemmaplan och huvudkontoret är beläget i Sisjön, Göteborg. Försäljning i Sverige sker genom sportfackhandel såsom Intersport, Stadium, Team Sportia, XXL samt specialister som till exempel Runners Store, Klubbhuset och Assist. Export sker i dagsläget till ett 60-tal länder. I Tyskland, Kanada och USA sker detta genom egna dotterbolag. Egen detaljhandel genom e-handel. Salming Sports AB har ett tjugotal anställda och omsätter cirka 170 MSEK.
Läs mer om företaget på www.salming.com.

Företaget ingår i affärsområdet Vätterledens Handel och Industri som är en del av det familjeägda industrikonglomeratet Vätterledens Invest AB. Idag omsätter VIAB totalt cirka 1,7 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.viab.se.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast då vi arbetar med löpande urval.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Jeanette Liljeblad
Telefon 0767760190
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.