Drivs du av nya utmaningar? Bli en del av vårt team!

Drivs du av nya utmaningar? Bli en del av vårt team!

Det viktigaste för oss är inte vad du tidigare gjort, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Är du rätt för oss så ger vi dig verktygen för att lyckas!

Sector Alarm
Sector Alarm växer och är idag näst störst i både Sverige och Europa inom säkerhetslösningar!
Du kommer att få jobba med att sälja en efterfrågad produkt som tryggar och säkrar våra kunder och deras hem.

Just nu är Götborg ett av våra expansiva områden där efterfrågan på våra tjänster är stor. Därför vill vi utöka vårt team med ytterligare två personer på heltid.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som gillar att ta för dig och sprida god stämning omkring dig. Är du dessutom driven, gillar tävling och personlig utveckling är du den vi letar efter! Vi ser att du är en pålitlig lagspelare då du kommer få jobba i både team och enskilt med frihet under stort eget ansvar.

Gillar du att umgås med vänner på helgen och sova ut på morgonen kommer du älska våra arbetstider! För att möta våra kunder på bästa sätt jobbar du eftermiddag, kväll och har ledigt både fredag och lördag.

Vi träffas på kontoret varje dag för att tillsammans peppa och stötta varandra. Sedan bär det av till att boka och genomföra kundbesök i en rådgivande och säljande roll som Säkerhetskonsult.

Vill du utvecklas & utmanas på arbetet?
För att du ska kunna bli den förstaklassiga säljaren erbjuder vi säljutbildning och upplärning. Vi jobbar aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra medarbetare.

Vill du vara en del av ett företag där gemenskap & arbetsglädje är viktigt?
Vi arbetar aktivt med att våra medarbetare ska trivas hos oss därför firar framgång, bra prestationer och nådda mål för att du ska känna glädje och inspiration när du kommer till arbetet. Gemenskapen är viktig för oss både på och efter jobbet. Därför anordnar vi aktiviteter året om, från fotboll och beachvolleyboll till gemensamma kick-offer och biobesök. Är du den drivna person vi söker kanske du är nästa person som får följa med på en av våra resor till Aruba, Las Vegas eller Sydafrika.

Tjänsten kräver
Att du kan svenska flytande i tal och skrift och att du är prickfri i polisens belastningsregister.

Känns det som det är dig vi letar efter?
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan stängas ner tidigare än utsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, gustav.nilsson-maki@sectoralarm.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Gustav Nilsson-Mäki
Telefon 0733703258
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.