Är du ny inom rekrytering?

Är du ny inom rekrytering?

Är du intresserad av rekrytering och är i början av din karriär kan vi ha rätt tjänst för dig! Vi söker dig som vill vara med och hitta Sector Alarms framtida talanger inom försäljning.

Tjänsten

I den här rollen är din huvuduppgift att stödja vid rekrytering av säljare. I rekryteringsprocessen arbetar du aktivt med CV-sökning, annonsering och urval samt genomför telefonintervjuer. Du ansvarar för att hitta kandidater och boka ut intervjuer till omkring fem säljkontor runt om i Sverige. För att säkerställa kvalitet och se till att våra säljchefer får sitta i önskat antal intervjuer följer vi upp och mäter hur många intervjuer vi bokar vecka för vecka. Arbetet innefattar även administrativa arbetsuppgifter i samband med anställning av ny personal. Tjänsten är en heltidstjänst med möjlighet att tillträda omgående. Du kommer att ingå i ett team om fem rekryterare där ni dagligen arbetar mot uppsatta mål. Hanna har jobbat som rekryterare hos oss i drygt sex månader och säger så här om tjänsten:

"Det bästa med att jobba som rekryterare på Sector Alarm är till stor del möjligheter till personlig så väl som yrkesmässig utveckling. Att dessutom få jobba med ett team som dagligen stöttar och peppar varandra gör att det alltid känns roligt att komma till jobbet. Den största utmaningen i den här tjänsten är att man inte kan styra allt i processen, vi arbetar i ett högt tempo och ibland kan det finnas utmaningar att hitta rätt kandidater att boka ut på intervju. Vi försöker hela tiden utveckla vårt arbetssätt, hur vi genomför telefonintervjuer, skriver annonser och samarbetar med säljchefer för att hitta rätt personer till vår säljorganisation." - Hanna, rekryterare på Sector Alarm

Vem är du?
För att trivas i den här rollen ser vi att du är resultatorienterad och ansvarstagande; att arbeta mot tydligt uppsatta mål är något som sporrar dig. Varje dag har du kontakt med många kandidater och att uppskatta en social roll är därför också viktigt för att trivas. Klimatet i gruppen präglas av driv, tempo, egna initiativ och förbättringsvillighet, känner du igen dig?
Dina personliga egenskaper är det vi prioriterar högst! Har du personalvetarutbildning eller liknande utbildningar är det starkt meriterande. Likaså om du har tidigare arbetslivserfarenhet från ett säljorienterat bolag, bemanningsbranschen och/eller rekryteringserfarenhet. Eftersom vi arbetar inom säkerhetsbranschen förutsätter vi att du är prickfri i rikspolisstyrelsens belastningsregister

Vad kan vi erbjuda?
Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Vi erbjuder bl.a företagshälsovård, friskvårdsbidrag, deltagande i olika lopp och lagtävlingar (Tough Viking, Varvstafetten, Vårruset, Midnattsloppet, Göteborgsvarvet mm). Vi har också regelbundna afterwork-aktiviteter så som beachvolleyboll, bowling, karaoke och quizkvällar. Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet. Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har fantastiskt roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Ha en plats hos ett företag under tillväxt och utveckling med möjlighet att påverka, som ger dig stora möjligheter för din egen framtida utveckling? Ansök redan idag!

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vänligen ansök via länken nedan. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Malm
Telefon 0733-757143
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sector Alarm AB
Hemsida https://www.sectoralarm.com
Sista ansökningsdag 21 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 200 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1995 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med 510 000 kunder och 1 700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge, Spanien och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.